Επιληψία στο γιο μου, βοηθά η ομοιοπαθητική;

Εικόνα Ιωάννα Τσαλαπατάρα

Καλησπέρα σας. Έχω ένα γιο 2 χρονών πριν περίπου 20 μέρες διαγνώστηκε επιληψια. Ξεκίνησε αγωγή με τρίλεπταλ το οποίο βλέπουμε ότι δε του κάνει και μάλλον θα του συμπληρώσουν και άλλο.... Διάβασα παλαιότερη δημοσίευση που έλεγε ότι κάποια κυρία είδε μεγάλη βελτίωση με την ομοιοπαθητική. Δε μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει το παιδί να παίρνει για χρόνια αυτά τα αντιεπιληπτικα φάρμακα και ψάχνω να βρω κάποιον ομοιοπαθητικο γιατρό που να έχει βιώσει ανάλογες εμπειρίες και να μπορεί να μας βοηθήσει. Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Σχόλια

Ομοιοπαθητική στην επιληψία

Εικόνα Anamela

Η εμπειρία μας με χρόνια προσπαθειών με ομοιοπαθητική για το γιο μας, είναι ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα στον έλεγχο των κρίσεων. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι μας έκανε κακό γιατί παραμελήσαμε τη φαρμακευτική αγωγή του, υπό την έννοια ότι δεν κάναμε αναπροσαρμογές δόσεων όσο μεγάλωνε με αποτέλεσμα η επιληψία, που αρχικά ρυθμιζόταν, να γίνει φαρμακοανθεκτική. Ο γιος μας τώρα είναι 30 χρονών. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω τα χρήματα και την ενέργεια που έδωσα στην ομοιοπαθητική θα τα έδινα σε κάποια άλλη ολιστική παρέμβαση, detox, διαιτολογική, λειτουργικής ιατρικής κλπ. καταλαβαίνω την αγωνία σας για τα αντιεπιληπτικά και όντως δεν είναι το καλύτερο για τον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο, αλλά το να τα αποχωριστείτε πρόωρα είναι δίκοπο μαχαίρι.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.