Υποψία για αυτισμό

Εικόνα Evi

Δεν ξερω απο που να αρχισω! Ο Θανος μου 32 μηνων πλεον στους 12 μηνες μεχρι τους 25 ηταν σχεδον κουφος λόγω υγρου στα αυτια, μετα την επεμβαση ειδαμε τεραστια διαφορα στην συμπεριφορα του αλλα ακομα υπαρχουν πραγματα που μας ανησυχουν. Έχει ικανοποιητικη βλεμματικη επαφη, δεν αποκρινεται παντα στο ονομα του εκτελει ελάχιστες εντολες ενω ξερει πολλες λεξεις δεν επικοινωνει μαζι μας, ο αναπτυξιολογος μας μιλησε ακουστικη απειρια κai μας ειπε να του δωσουμε χρονο να δουμε πως θα εξελιχτει, κανουμε εργο και λογο και τον βοηθουν πολυ, θα ηθελα να μοιραστιτε μαζι μου εμπειριες σας.

Πρόβλημα ακοής ή κάτι άλλο;

Εικόνα Evi

Τελικά το 17 μηνών αγοράκι μου έχει υγρό στα αυτιά του, πριν δύο μήνες περίπου έλεγε σχεδόν ξεκάθαρα μπαμπά κ μαμαμαμα κ αλλά δικά του, Τώρα έχει σταματήσει κ το μόνο που λέει όταν τον Ρωτάς κ όχι πάντα είναι ατά. Έχει καμία γενική αδιαφορία για όλα τα πράγματα, φταίει η έλλειψη ακοής η κάτι άλλο;

Έχει το παιδί μου πρόβλημα;

Εικόνα Evi

Έχω ένα αγοράκι 16 μηνών κάπως αργό νομίζω σε σχέση με τα συνομήλικα του. Περιστρέφει ρόδες, χτυπάει επιφάνειες και δεν αποκρίνεται πάντα στο όνομα του. Τα μόνα που λέει είναι "μπαμπαμπα, ατατατα" και αλλά παρόμοια, να ανησυχώ για αυτισμο;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.