Υποψία για αυτισμό

Εικόνα Evi

Δεν ξερω απο που να αρχισω! Ο Θανος μου 32 μηνων πλεον στους 12 μηνες μεχρι τους 25 ηταν σχεδον κουφος λόγω υγρου στα αυτια, μετα την επεμβαση ειδαμε τεραστια διαφορα στην συμπεριφορα του αλλα ακομα υπαρχουν πραγματα που μας ανησυχουν. Έχει ικανοποιητικη βλεμματικη επαφη, δεν αποκρινεται παντα στο ονομα του εκτελει ελάχιστες εντολες ενω ξερει πολλες λεξεις δεν επικοινωνει μαζι μας, ο αναπτυξιολογος μας μιλησε ακουστικη απειρια κai μας ειπε να του δωσουμε χρονο να δουμε πως θα εξελιχτει, κανουμε εργο και λογο και τον βοηθουν πολυ, θα ηθελα να μοιραστιτε μαζι μου εμπειριες σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.