Έχω πάρα πολλούς μαθητές με ΔΕΠ-Υ

Εικόνα Gina Skourti
Γειά σας και Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία στις οικογένειες σας. Με τις νέες πιστώσεις (είμαι ειδικός παιδαγωγός) κλήθηκα πρόσφατα στο Τμήμα Ένταξης ενός σχολείου στην Αθήνα και προς μεγάλη μου έκπληξη έχω πάρα πολλούς μαθητές με ΔΕΠ-Υ. Σε μια μικρή συνάντηση με γονείς, συνάντησα τη δυσπιστία τόσο για τη φοίτηση στο Τμήμα 'Ενταξης όσο και την έλλειψη αποδοχής της διαταραχής.

Τι συμβαίνει τελικά στην Ειδική Αγωγή;

Εικόνα Gina Skourti
Τον τελευταιο καιρο ψαχνω για δουλεια και διαβαζοντας αγγελιες μου δημιουργηθηκε μια απορια.. Αρχικα να πω οτι πριν ένα μηνα τελειωσα το Τμημα Ειδικης Αγωγης του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας και επειδη κατεθεσα τα χαρτια μου ως αναπληρωτρια ληξιπροθεσμα (τελειωσα Σεπτεμβρη) αρχισα να ψαχνω δουλεια γιατι δε νομιζω να με καλεσουν απο καποιο σχολειο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.