Ο γιος μου, 13 ετών είναι δυσλεκτικός, πώς θα δίνει εξετάσεις προφορικά;

Εικόνα Anonymous

Καλησπερα και καλη χρονια.Ο γιος μου ειναι 13 χρονων και εχει βεβαιωση απο το παραρτημα Ψυχικης Υγειας Παγκρατιου οτι ειναι δυσλεκτικος. Ομως δεν αναφερει μεσα οτι πρεπει να δινει προφορικες εξετασεις και διαγωνισματα με αποτελεσμα να χανει πολλες μοναδες λογω της ανορθογραφιας του. Ειναι τελειως ανορθογραφος και υπαρχει μεγαλο προβλημα. Πως μπορει να περασει επανεξεταση και που;;

Στον συγκεκριμενο φορεα οταν τους το ζητησα μου ειπαν οτι δεν μπορει να αλλαξει η βεβαιωση και να παμε αλλου. Ευχαριστω.

Σχόλια

Απευθυνθείτε στο αρμοδιο ΚΕΔΔΥ

Εικόνα Γιάννης_1970

Απευθυνθειτε στο αρμοδιο ΚΕΔΔΥ.

Η λίστα με τα ΚΕΔΔΥ εδώ: www.noesi.gr/keddy

like1

Περάστε από το ΚΕΔΔΥ να κάνετε αίτηση

Εικόνα Litsaki

Κυρία Αθανασία, το ΚΕΔΔΥ ειναι αρμοδιο και αφου εξετασει το παιδι επειτα απο δικη σας αιτηση θα σας δωσει γραπτη αξιολογηση, ωστε να την πατε στο σχολειο. Αν ανηκετε στο  ΚΕΔΔΥ στην Κανδανου Α' Αθηνων πρεπει να περασετε απο κει να κανετε αιτηση για αξιολογηση καθημερινα 9:30 με 12:30. Μην προσπαθησετε να τους βρειτε στο τηλ. Στην Κανδανου δεν λειτουργουν τα τηλ. Κι εγω πηγα κατευθειαν απο κει.

Ευχομαι καλη τυχη.

like149

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.