Η πρώτη ύλη

Εικόνα ligeri
Η κοινότητα των ΑμεΝΥ και οι οικογένειες τους, είναι ένας χώρος ευαίσθητος, ευάλωτος, ιδιαίτερα φορτισμένος, όπου το γκρίζο περισσεύει... Τις φορές που ανταμώνομε, ανάμεσά μας, με ανθρώπους φωτισμένους, ευαισθητοποιημένους, να προσεγγίζουν συνειδητά και με σεβασμό τα προβλήματά μας, είναι σαν μια ηλιαχτίδα να περνά από την γρίλια του παραθύρου της καρδιάς μας και να την ζεσταίνει. Έτσι αισθάνομαι όταν διαβάζω το βιολόγιο της κυρίας Κατερίνας Ζαρίφη. Ένας λόγος απέριττος, σεμνός, καθαρός, με σεβασμό στον αναγνώστη. Μια πρόθεση αληθινή να βοηθήσει αποτελεσματικά τούς ομοιοπαθούντες με το περιστατικό της. Μια καλή διάθεση να μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες της, την αγωνία της, την ελπίδα της. Μια αγωνιστικότητα που σε ξεσηκώνει και σου περνά την ιδέα να ονειρεύεσαι μια καλλίτερη προοπτική και για το δικό σου παιδί. Δεν γνωρίζω προσωπικά την κυρία. Με τίμησε μια φορά με μια τηλεφωνική επικοινωνία. Και εγώ κράτησα μια φράση της και την καταγράφω:
    «Αγαπώ την ανηψιά μου σα δικό μου παιδί.»
Η αγάπη λοιπόν, είναι η πρώτη ύλη για να φτιάξουμε ένα καλλίτερο αύριο για τα παιδιά μας. Δεν είναι παρήγορο το μήνυμα; Λυγερή Βασιλείου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.