ΗΕΓ

Εικόνα Katerina Ch.
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ ιδιωτικά να κάνω Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα στη μικρή μου;

Σχόλια

ΗΕΓ

Εικόνα Axpan
πολλοί ιδιώτες νευρολόγοι κάνουν στα γραφεία τους. είμαστε θεσ/νικη αν είσαι εδω να σου πω που κάναμε. είχαμε κάνει στη μικρή μου σε ένα νευρολόγο και δεν βρήκε τίποτα. ο άλλος που πήγαμε μου εξήγησε όμως οτι σε μικρά παιδιά καλύτερα να κάνεις ηεγ οταν κοιμούνται οπότε ξανακάναμε και βρήκε κάτι. δεν ξέρω αν σαν πληροφορία σε αφορά αλλά μήπως γλυτώστε ένα ηεγ.
like1

HΕΓ

Εικόνα Ιωάννα
ΗΕΓ κάνουν όλοι οι παιδονευρολογοιστα ιδιωτικά τους ιατρεία κ στ νοσοκομεία οι νοσοκομείακοι γιατροί στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία ή στα απογευματινά αν κάνουν βέβαια...τώρα αν θέλεις να κανείς 24ωρη κατάφωρη ΗΕΓ κάνουν στην Αθήνα στο Αττικό αν δεν κάνω λάθος αλλα υποψιαζομαι έχει μεγάλη λίστα αναμονής κ ιδιωτικά ίσως σε κάποια ιδιωτική κλινική με την οποία θα συνεργάζεται ο ιδιώτης παιδονευρολογος σε συνεργασία πάντα με ειδικό νευρολογο που κάνει αυτή την εξέταση γιατί είναι εξειδικευμένη κ κοστίζει πολυ ακριβά ιδιωτικά..μιλάω για 24ωρη καταγραφή με βιντεοσκόπηση κ όχι για ένα απλό ΗΕΓ .το απλό ΗΕΓ γίνεται σε οποιοδήποτε νευρολογικο ιατρείο αλλα αν πρόκειται για παιδι καλύτερα σε παιδονευρολογο. Σε συνεργασία μαζί του θαμπορουσες π.χ να πας το παιδι μεσημεριανή ώρα κ να κοιμηθεί π.χ. Στο ιατρείο του καλωδιωμενο κ να καταγράφει κατα την διάρκεια το ύπνου όπου θα μπορείτε κάποια πραγματα να τα διαπιστώσετε.
like1

Εμεις καναμε σε ενα απεναντι

Εικόνα Grace Under Pressure
Εμεις καναμε σε ενα απεναντι απο το Μητερα, τοτε μας ειχε παρει 130 Ε και ηταν υπο ναρκωση (με φαρμακακι οχι ενεση). Δεν θυμαμαι ομως πως το ελεγαν :( Θα κοιταξω να βρω το ονομα..γιατι νομιζω οτι το ελεγαν "εγκεφαλο"??? χμμμμμ Τεσπα, αυτο μας ειχε προτεινει ο παιδονευρολογος και συνεργαζονταν και με το ταμειο μας (ΠΝ). Για Αθηνα μιλαμε??
like0

Προς Grace under pressure

Εικόνα Katerina Ch.
Καλησπέρα!Ναι τελικά "euromedica encephalos" λέγεται γιατί το έψαξα τώρα. Εμείς έχουμε τον Κύριο Ντινόπουλο στο Αττικό και κάνουμε εκεί ηεγ αλλά επειδή μου ζητάνε ένα ηεγ πρόσφατο να στείλω στο εξωτερικό σε ένα φίλο μας γιατρό σκέφτομαι να πάω να της κάνω ένα τώρα αυτές τις μέρες γιατί έχουμε να κάνουμε από τις αρχές Οκτώβρη.Αύριο θα επικοινωνήσω μαζί τους,εύχομαι να είναι καλό για να το έχουμε για ώρα ανάγκης(αχρείαστο να είναι).Εσείς ποιον νευρολόγο έχετε και τι έχει το παιδάκι σου?
like1

Εμεις εχουμε τον κ. Δαμιανο

Εικόνα Grace Under Pressure
Εμεις εχουμε τον κ. Δαμιανο στο ΝΝΑ. Ο Γιαννης εχει διαφορα πραγματα, λιγο απο ολα που λεει και μια απο τις θεραπευτριες του :) Εμεινε χωρις οξυγονο καποια στιγμη κατα την διαρκεια της κυησης και εχει κινητικα, συμπεριφορικα, αισθητηριακα κτλ. Παμε καλα ομως :)
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.