Η Ιστορία μας...

Εικόνα Katerina Ch.
Η εγκυμοσύνη μου ήταν πάρα πολύ καλή μέχρι τη Β Επιπέδου… Στη Β Επιπέδου ανακαλύψαμε ότι το μωρό έχει ραιβοϊπποποδία, τρελαθήκαμε, δεν ξέραμε τι είναι και πήγαμε και κάναμε την ίδια μέρα και δεύτερη Β Επιπέδου, το ψάξαμε το θέμα πάρα πολύ και μάθαμε ότι μπορεί να σχετίζεται με διάφορα σύνδρομα οπότε και έκανα αμνιοπαρακέντηση αλλά ευτυχώς όλα καλά και ηρεμήσαμε . Περνούσε ο καιρός και στο τέλος υπέφερα γιατί είχα φοβερό πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια και δε μπορούσα να αναπνεύσω. Στο τελευταίο ραντεβού στον γυναικολόγο 1/7 του είπα: "γιατρέ σε παρακαλώ πρέπει να γεννήσω γιατί θα πεθάνω. Δε μπορώ να αναπνεύσω".

ΗΕΓ

Εικόνα Katerina Ch.
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ ιδιωτικά να κάνω Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα στη μικρή μου;

Γιατί;;; Πάντα θα με τρώει αυτό το γιατί!

Εικόνα Katerina Ch.
Σήμερα είναι πάλι μία από εκείνες τις μέρες των γιατί...Βρεφικοί σπασμοί,γιατί;Όλες οι εξετάσεις αρνητικές,οι μαγνητικές φυσιολογικές.Γιατί να τη βλέπω να παιδεύεται έτσι;γίνεται 11 μηνών σε 4 μέρες κ

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.