Η μικρή μου 8 μηνών τώρα, παθαίνει επιληπτικές κρίσεις

Εικόνα Ιωάννα Μελισσουργού

Η μικρή μου 8 μηνών τωρα παθαινει επιληπτικές κρίσεις - σπασμούς, ξεκινησαν όταν ήμασταν 4 μηνών και μας εδωσαν Tripletal και τώρα ειμαστε πάλι στο νοσοκομείο και αναμένουμε. Εχει διπλο φλοιο σε ενα σημειο διπλα στη παραγκεφαλιδα και αγυρια παχυγυρια σε όλο το κεφαλι…δεν ειναι γονιδιακό, δεν ξερω τι να περιμένουμε, μας παρακολουθει ο κ. Βάρτζελης και εχουμε πάει κ στην κ. Σκουτέλη.

  Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που αναζητά συνοδοιπόρους! Η επιληψία είναι μια δύσκολη νευρολογική κατάσταση, που δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος στους οικείους του ατόμου. Συχνά, οι εμπειρίες τρίτων, που έχουν αντιμετωπίσει κρίσεις επιληψίας, μπορούν να συνδράμουν να μειωθεί αυτό το άγχος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξεκινήσετε μία συνομιλία εδώ. Μελλοντικά, και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την ανάρτησή σας πολλά - πολλά χρόνια μετά και ίσως βοηθηθούν, επίσης. Τα βιολόγια του noesi.gr είναι online από το 2006!

Κρίσεις επιληψίας λόγω διπλού φλοιού

Εικόνα Ιωάννα Μελισσουργού

Καλησπέρα σας, έχω ενα μωρακι 6 μηνων και πριν 2 μηνες έπαθε επιληπτικες κρισεις οπου μας οδηγησαν σε μαγνητικη και φανερωσαν τον διπλο φλοιο στο κεφαλάκι της καθώς κι αγυρία-παχυγυρια* (οχι λειεγκεφαλία). 

Υπάρχει κάποιος που έχει διπλό φλοιο το παιδί του; Κανεις δεν μας λεει τι να περιμενουμε, προς το παρον ειμαστε πισω αναπτυξιακα. Η εικονα της ειναι σαν βρεφος 3-3.5 μηνων. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.