Κρίσεις επιληψίας λόγω διπλού φλοιού

Εικόνα Ιωάννα Μελισσουργού

Καλησπέρα σας, έχω ενα μωρακι 6 μηνων και πριν 2 μηνες έπαθε επιληπτικες κρισεις οπου μας οδηγησαν σε μαγνητικη και φανερωσαν τον διπλο φλοιο στο κεφαλάκι της καθώς κι αγυρία-παχυγυρια* (οχι λειεγκεφαλία). 

Υπάρχει κάποιος που έχει διπλό φλοιο το παιδί του; Κανεις δεν μας λεει τι να περιμενουμε, προς το παρον ειμαστε πισω αναπτυξιακα. Η εικονα της ειναι σαν βρεφος 3-3.5 μηνων. 


(*) Σημ. από το NOESI.gr: Η αγυρία και η παχυγυρία / μακρογυρία είναι περιγραφές της εκδήλωσης της νόσου (λειεγκεφαλίας). Μάθετε περισσότερα στον Οδηγό διαταραχών

Σχόλια

Δείτε αυτό το βιολόγιο

Εικόνα NOESI.gr

Δείτε εδώ: https://www.noesi.gr/blog/epiliptikes-kriseis-logo-anomoiomorfias-egkefalo

Μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με τον γονιό ή αν νομίζετε ότι θα είναι χρήσιμη η επαφή σας, μπορούμε να δοκιμάσουμε να σας φέρουμε σε επαφή.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.