Κάλεσμα ΠΟΜΕΕΑ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 14 Απριλίου 2011

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Π.ΟΜ.Ε.Ε.Α.) ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ. Αναγνωρισμένη με την υπ’ αριθμό 2111/79 απόφαση Πρωτοδικείου Αθήνας Χαλκοκονδύλη 13, 104 32 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 5238148 FAX: 210 5230819 E-mail: pomeea@gmail.com Αθήνα 12/4/11 Αρ. Πρωτ.:1427 Προς : Συλλόγους – μέλη Κοινοποίηση : Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. Ε.Σ.Α.μεΑ Συνάδελφοι, Η Ομοσπονδία μας πρόσφατα και παλαιότερα έχει κοινοποιήσει στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα Ιδρύματα/Σωματεία Ν.Π.Ι.Δ. και τα αιτήματά τους όσον αφορά στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους και στις εργασιακές σχέσεις με τις Διοικήσεις τους. Η Π.Ομ.Ε.Ε.Α ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ε.Σ.Α.μεΑ. και της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. για κινητοποίηση, εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των γονέων και των Ατόμων με Αναπηρία, για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας όλων των δομών της Πρόνοιας. Η Ομοσπονδία καλεί τους Συλλόγους–μέλη της να στηρίξουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στις 14 Απριλίου 2011 και ώρα 10:30 π.μ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών. Το Δ.Σ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.