Σύνδρομο Άγγελμαν

Εικόνα Κλαίρη Κουρκούτα

Νέο "βιολόγιο" στο NOESI.gr ♥ Γειά σας! Είμαι καινούργιο μέλος καθώς η κόρη μου 22,5 μηνών μόλις διαγνώστηκε με Σύνδρομο Άγγελμαν. Το θετικό είναι πως η πορεία της παρόλο που κάνουμε μόνο φυσιοθεραπεία είναι πολύ καλή, ωστόσο άμεσα θα ξεκινήσουμε εργοθεραπεία και λογοθερραπεία. Ψάχνουμε τους κατάλληλους, ώστε να βοηθηθεί όσο καλύτερα γίνεται. Είμαι λίγο χαμένη και στεναχωρημένη, καθώς όλη η κατάσταση μου είναι καινούργια. Χαίρομαι όμως γιατί βρήκα το συγκεκριμένο ιστότοπο ο οποίος ήδη με έχει βοηθήσει πολύ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.