Η κληρονομικότητα στο σύνδρομο Άσπεργκερ

Εικόνα Δημήτριος Αγγελόπουλος

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της ομάδας θα ήθελα να θέσω κάποια βασικά ερωτήματα τα άτομα που έχουν Άσπεργκερ σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορούν να κάνουν οικογένεια υπάρχει κίνδυνος να το κληρονομήσει κάποιο από τα παιδιά και να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; γιατί το πήρα εγώ και όχι η αδελφή μου που είναι πρωτότοκη επίσης έχω πρόβλημα στην επικοινωνία και θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό μπορώ να το διορθώσω μέσω κάποιων μαθημάτων επικοινωνίας ως έναν βαθμό; πέρασα πρόσφατα επιτροπή και είδαν την διάγνωσή που ήταν από ιδιώτη και μου έβγαλε ότι το έχω σε επίπεδο 1 γιατί σε δημόσιο οργανισμό π.χ νοσοκομείο και λοιπά δεν ήξεραν καν τι είναι και ήθελα να ρωτήσω τι ποσοστό θα μου βγάλουν. 

Ο πατέρας μου που το έχει τον έβγαλε άλλα συμπτώματα ενώ εμένα μου έβγαλε ιδεοψυχαναγκασμούς και βίαια ξεσπάσματα στο εαυτό μου και στους άλλους και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Όποιος γνωρίζει η μπορεί να μου απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα ας επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: adimitriss@yahoo.com

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.