Η κληρονομικότητα στο σύνδρομο Άσπεργκερ

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της ομάδας θα ήθελα να θέσω κάποια βασικά ερωτήματα τα άτομα που έχουν Άσπεργκερ σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορούν να κάνουν οικογένεια υπάρχει κίνδυνος να το κληρονομήσει κάποιο από τα παιδιά και να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; γιατί το πήρα εγώ και όχι η αδελφή μου που είναι πρωτότοκη επίσης έχω πρόβλημα στην επικοινωνία και θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό μπορώ να το διορθώσω μέσω κάποιων μαθημάτων επικοινωνίας ως έναν βαθμό; πέρασα πρόσφατα επιτροπή και είδαν την διάγνωσή που ήταν από ιδιώτη και μου έβγαλε ότι το έχω σε επίπεδο 1 γιατί σε δημόσιο οργανισμό π.χ νοσοκομείο και λοιπά δεν ήξεραν καν τι είναι και ήθελα να ρωτήσω τι ποσοστό θα μου βγάλουν. 

Ο πατέρας μου που το έχει τον έβγαλε άλλα συμπτώματα ενώ εμένα μου έβγαλε ιδεοψυχαναγκασμούς και βίαια ξεσπάσματα στο εαυτό μου και στους άλλους και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Όποιος γνωρίζει η μπορεί να μου απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα ας επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: adimitriss@yahoo.com

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.