Σπαστική διπληγία / Εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Little Fairy

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους! Εχω μια κορη 2 ετων που γεννηθηκε στις 31 εβδομαδες. Στον υπερηχο και αργοτερα στη μαγνητικη μας ειπαν οτι εχει καποιες κυστες στο κεφαλι της που θα της αφησουν καποιο προβλημα. μειναμε στην MENN 1 μηνα. Λογω υπερτονιας ξεκινησαμε αμεσα φυσικοθεραπειες τις οποιες συνεχιζουμε και σημερα. Δεν φαινεται να εχει καποια νοητικη υστερηση, κανει προτασεις, δειχνει και κανει οσα κανουν ολα τα παιδια της ηλικιας της εκτος απο το κινητικο... Δεν περπαταει ανεξαρτητα και το 2019 μας ειπαν οτι εχει σπαστικη διπληγια.

Πρόωρο μωρό με κύστες στο κεφάλι

Εικόνα Little Fairy

Καλημερα σας. Η κορη μου γεννήθηκε στις 31 εβδομαδες. Τωρα ειναι 8 μηνων. Στους υπερήχους φαινοταν να εχει κυστες στο κεφαλι της. Καναμε μαγνητικη προσφατα. Η διαγνωση γραφει μικροκυστικες αλλοιωσεις, μετωπιαια αριστερα. Επισης, υψηλη ενταση σηματις της περικ. λευκης ουσιας. (*) Ευρημα συμβατο με καθυστερηση της εξελιξης της μυελινωσης... Έχουμε συνάμα ραντεβου με παιδονευρολογο να μας δει.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.