Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Mom33

Θα ηθελα να μου προτεινετε Κέντρα Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας που ασχολουνται με πρωιμη παρεμβαση για παιδια που ΔΕΝ ειναι στο φασμα του αυτισμου, στην Θεσσαλονικη. Αναζητω ενα Κέντρο που οι θεραπευτες θα εχουν προθεση να συνεργαστουν μαζι μου ετσι ωστε να δουλευουμε σωστα και στο σπιτι, καθως εκει που πηγαινουμε τωρα υπαρχουν συνεχεις διαφωνιες, ασαφεια των στοχων και ελλειψη εμπιστοσυνης απο μερια μου..συνθηκες που οσες φορες και να τις συζητησαμε δεν βελτιωθηκαν. Δεν θελω να χανω αλλο χρονο... Μικρη καθυστερηση στον εκφραστικο (και μονο) λογο ειναι το προβλημα μας (3 ετων). Περιμενω τις προτασεις σας, ευχαριστω εκ των προτερων.

Σχόλια

Είμαι Λογοθεραπεύτρια στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Σοφία

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Είμαι Λογοθεραπεύτρια στη Θεσσαλονίκη και αν κρίνω από το μήνυμά σας ή από τα σχόλια σε άλλα μηνύματα γονέων μπορώ να φανταστώ με ποιο κέντρο μπορεί να πηγαίνετε και γενικότερα η "απογοήτευση" των γονέων είναι κάτι που συναντάται συχνά.

Προσωπικά εργάζομαι ως εξωτερική συνεργάτης σε κέντρο με πληθώρα επιστημονικών συνεργατών (εργοθεραπευτών, φυσιοθεραπευτών, ψυχολογών κλπ) αλλά από ότι διακρίνω αναφέρετε πως το παιδί σας παρουσιάζει κυρίως θέματα λόγου.

Μπορώ να σας δώσω το E-mail μου: disofia@hotmail.gr ώστε να επικοινωνήσουμε και να συζητήσουμε σχετικά με τα θέματα που σας αποσχολούν είτε απλά για να με ρωτήσετε κάτι που θεωρείτε περίεργο στις θεραπείες και στην τακτική προς το παιδί σας είτε για να συζητήσουμε για πλαίσια που θα σας κάλυπταν καλύτερα.

Θα χαιρόμουν να τα πούμε. Καλή υπομονή με την προσπάθειά σας.

like0

Θα επικοινωνήσω μαζί σας

Εικόνα Mom33

Θα επικοινωνησω μαζι σας στο e-mail που μου δωσατε, ευχαριστω για το ενδιαφερον!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.