Μήπως περιμένετε και εσείς την Παράλληλη Στήριξη; Στείλτε στοιχεία!

Εικόνα Jackie
Έχω μία παράκληση. Προσπαθούμε μέσω ΔΕΣ (Δίκτυο Ειδικών Σχολείων) να έχουμε μία εικόνα του τι γίνεται με την Παράλληλη Στήριξη και να δώσουμε μία μορφή οργάνωσης και στήριξης σε αυτό το κομμάτι της ειδικής αγωγής. Χρειάζεται, λοιπόν, να μαζέψουμε στοιχεία για τα παιδιά που περιμένουν ΠΣ για να μπορούμε να ξεκινήσουμε από κάπου. Εάν έχετε κάνει αίτηση για ΠΣ για το παιδί σας ή γνωρίζετε κάποια οικογένεια που περιμένει και θέλει να μας βοηθήσει, να στείλετε στοιχεία επικοινωνίας στη Γιούλη Τόρη στο torijuli@hotmail.com Σας παρακαλούμε, μην ποστάρετε εδώ τα στοιχεία διότι καθώς προχωράνε τα θέματα της καθημερινότητας, θα πρέπει να ψάχνουμε συνέχεια στα παλιά δημοσιεύματα για ενημέρωση. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.