Απο που προέρχεται το πρόβλημα με την επιληψία;

Εικόνα nantiafx
Σας εστειλα και την ιστορια μας (διαβάστε "Επιληψία" στη σελ. http://noesi.gr/node/4582) αλλα ξεχασα να σας ρωτησω και κατι ακομα. Προσπαθουμε να μαθουμε τον λογο που η μικρη εχει το συγκεκριμενο προβλημα. Ολη η εγκυμοσυνη ηταν μια χαρα και οι εξετασεις επισης. Διαβασα οτι μπορει να φταιει ο πολυωρος τοκετος... Και ειμαι σιγουρη οτι αυτο φταει... και θελώ ειλικρινα την γνωμη σας... Πηρα ολο τον 9ο μηνα και πηγα με ραντεβου για να γεννησω.

Επιληψία με πυρετικούς σπασμούς

Εικόνα nantiafx
Καλημερα σας... Εχω μια ζουζουνα που τωρα ειναι 3ετων,απο 8 μηνων μας παρουσιασε καποιες κρισεις και επειδη ειχε δεκατα 37,3 μας ειπαν(στο πρωτο επεισοδιο)οτι ειναι πυρετικοι σπασμοι. Οι κρισεις που κανει ειναι να κολλαει το βλεμα της για καποια δευτερολεπτα σε καποιο σημειο, μετα το σωμα της τεντωνεται και τα ματια της γυριζουν προς τα πανω, και εχει σπασμους, τα χειλη της μελανιαζουν, βγαζει λιγα σαλια και δεν εχει επαφη με το περιβαλλον. Μολις σταματανε οι σπασμοι κοιμαται συνηθως για αρκετη ωρα και μετα ειναι κουρασμενη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.