Νέες ελπίδες

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Αλλοι γονείς μπαίνουν σε διαδικασία να ακολουθήσουν νέα πράγματα, νέες εφερεύσεις, νέες ιδέες, νέες εφαρμογές σε ιατρικές διαδικασίες. Εμείς για την Ειρήνη τρέχουμε σε κάθε τι καινούργιο. Βλέπουμε τι είναι και μετά αποφασίζουμε αν θα της το ακολουθήσουμε. Βγήκαμε κερδισμένοι στο θέμα της Ιταλίας και της πρακτικής άσκησης που μας πρότειναν και της το κάναμε - ακόμα το συνεχίζουμε. Μεγάλη έκπληξη για μας ήταν η διαδικασία της απομετάλλωσης και της ειδικής διατροφής. Μεγάλη έκπληξη γιατί εκεί είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Βλέπουμε ένα καινούργιο παιδί με μία νέα πολύ καλή συμπεριφορά. Τώρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο και για αυτό σας ενημερώνω. Είναι τα βλαστοκύταρα. Μία μέθοδος που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σε δοκιμαστική φάση. Οχι όμως πια. Δεν μπορώ να πω αρκετά πράγματα ακόμα, δεν έχω πάρα πολλές λεπτομέρειες να σας πω. Ξέρω όμως ότι παίρνουν κύταρα από το ίδιο το παιδί που πάσχει από αυτισμό και του δημιουργούν κάποια νέα άλλα κύταρα στον εγκέφαλό του υγειή. Βασική προϋπόθεση να έχει γίνει η απομετάλλωση στον οργανισμό του παιδιού. Σε όσα παιδιά έχει γίνει υπάρχουν άριστα αποτελέσματα. Λίγα πράγματα, αυτά γνωρίζω, συνεχίζω την έρευνά μου και θα επανέλθω. Κατερίνα Ζαρίφη

Σχόλια

Ινστιτούτο στην Ιταλία

Εικόνα ανώνυμο ΜΑΜΑ
Παρακαλώ πως μπορώ να βρω πληροφόρηση για το Ινστιτούτο στην Ιταλία; Ευχαριστώ πολύ.
like0

Ιταλία

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Θα σου δώσω όποιες πληροφορίες θέλεις. Επικοινώνησε μαζί μου μέσω Νόηση Ευχαριστώ Κατερίνα Ζαρίφη
like0

Πώς θα βρω πληροφορίες για Ιταλία και απομετάλλωση;

Εικόνα Φωτεινή

Σε παρακαλώ Κατερίνα, πώς θα βρω πληροφορίες για την Ιταλία και την απομετάλλωση; Το e-mail μου είναι: aggelidouf@yahoomail.gr.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.