Mεγάλη λύπη

Aγαπητοί μου φίλοι, σήμερα δεν γράφω σε όλους σας για τα νέα της Ρηνούλας όπως συνήθως κάνω, αλλά για να σας πω με πολύ μεγάλη μου λύπη ότι την Τετάρτη το πρωί 11 Φεβρουαρίου, έφυγε από κοντά μας ο μπαμπάς του Δημητράκη και άντρας της Μαίρης γνωστή και αγαπητή σε όλους μας Mageandi.

Λυπάμαι πολύ

Φίλοι μου, μπαίνοντας στο "Νόηση" για να γράψω τα νέα της Ειρήνης μετά το ταξίδι μας στην Ιταλία –πήγε πολύ καλά, αλλά ήδη πολλοί γονείς έχετε μάθει τα νέα της – χάζεψα λίγο τα τελευταία βιολόγια και σχόλια και πραγματικά λυπήθηκα πολύ.

Να τα προσέχουμε

Τα δικά μας παιδιά. Να τα προσέχουμε και να τους ευχηθούμε να προχωράνε με σταθερά και γερά βήματα προς τη ζωή. Σε όλα τα ειδικά παιδιά, σήμερα 3 Δεκεμβρίου παγκόσμια μέρα παιδιών με ειδικές ανάγκες. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους να τους προσφέρουμε εκτός από την αγάπη μας και ότι άλλο μπορούμε μέσα από την καρδιά μας.

Νέες ελπίδες

Κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα. Αλλοι γονείς μπαίνουν σε διαδικασία να ακολουθήσουν νέα πράγματα, νέες εφερεύσεις, νέες ιδέες, νέες εφαρμογές σε ιατρικές διαδικασίες.

Τα νεότερα της Ειρήνης

Φωτογραφία της μικρής Ειρήνης.Νά 'μαστε πάλι εδώ να σας πούμε τα νέα μας. Νέα πολύ καλά, νέα που μας γέμισαν χαρά και ελπίδα ότι η Ρηνούλα βρίσκεται στον πιο καλό δρόμο που μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έφτανε μέσα σε δύο χρόνια.

Ευχαριστώ Ειρήνη

Η μικρή Ειρήνη για την οποία γράφει η Κατερίνα Ζαρίφη. Κλικ για μεγέθυνσηΘα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που με ρωτούν στα E-mail μου για την Ειρήνη και την πρόοδό της. Χαίρομαι πραγματικά και με τους γονείς που αποφάσισαν να επισκεφθούν τον Ιταλό γιατρό και που ήδη έχουν στα χέρια τους μία διάγνωση και έναν τρόπο θεραπείας, που είναι χαρούμενοι για αυτό και κυρίως αισιόδοξοι, ότι τα παιδιά τους θα τα καταφέρουν.

Βαρέα Μέταλλα: "Therapy Vision"

Φωτογραφία της μικρής Ειρήνης. Κλικ για μεγέθυνση.Αγαπητοί μου φίλοι, η αισιοδοξία μας για την πρόοδο της Ειρήνης είναι πολύ μεγάλη και για αυτό νομίζω - όπως εξάλλου πάντα κάνω - πως πρέπει να σας ενημερώσω και εσάς. Σημαντικές εξελίξεις έχουμε όσον αφορά την πρόοδό της μετά από ένα πεντάμηνο - περίπου - με την ειδική διατροφή της για τα βαρέα μέταλλα και μία νέα σχετικά μέθοδο την οπτομετρία.

Διαφορετικές απόψεις

Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ειρήνη ξεκίνησε την αγωγή της για τα βαρέα μέταλλα και τους μύκητες του εντέρου. Από τις πρώτες ημέρες φάνηκε μία αλλαγή στο παιδί που δεν θα μπορούσα να πω ότι ήταν προς καλύτερο, μάλλον επιδείνωση θα το έλεγα. Μετά δε, τις πρώτες δύο εβδομάδες άρχισαν οι κρίσεις της να αλλάζουν να γίνονται εντονότερες και περισσότερης διάρκειας.

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.