Οικονομικά βοηθήματα για τους γονείς μου, θα περάσουμε από ΚΕΠΑ

Εικόνα Γιάννης Καπλαντζης

Ο πατερας μου ειναι συνταξιουχος και πριν ενα μηνα επαθε δυο εγκεφαλικα και διεγνωστηκε και με καρκινο στον πνευμονα! Η μητερα μου πασχει απο ανοια και εχει χασει την οραση της απο το ενα ματι υστερα απο εγκεφαλικο! Προσπαθω να καταλαβω τι βοηθηματα στην ανεπαρκη συνταξη του πατερα μου μπορω να διεκδικησω, ωστε να μπορω να τους προσφερω κατι... Δεν εχουμε περασει ακομη απο τα ΚΕΠΑ. Αυτο προσπαθω να οργανωσω. Αλλα δεν γνωριζω τι κωδικους να συμπληρωσω στην αιτηση. Σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε... Ευχαριστω!

Σχόλια

Ως αποτέλεσμα του εγκεφαλικού

Εικόνα Γιάννης Καπλαντζης

Ξεχασα να ανεφερω πως το εγκεφαλικο εχει αφησει παραλυση στο δεξι χερι και ποδι, αδυναμια σιτησης και ομιλιας.

like66

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.