Ομάδα Bocce των SO Ν. Εύβοιας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η Ομάδα   BOCCE  των Special  Olympics  Ν . Εύβοιας, που θα λάβει μέρος  στους Παγκόσμιους  Αγώνες  Special  Olympics  Αθήνα  2011, συμμετείχε στο 1ο Τουρνουά Bocce "Ίσα δικαιώματα - Ίσες ευκαιρίες", που διοργάνωσε το ΕΕΕΕΚ Γαλατά σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα και το ΚΔΑΠ Γαλατά, πήρε την δεύτερη Θέση στην Γενική Κατάταξη. Συμμετέχοντες Αθλητές: Κατερίνα Κόντου, Μάκης  Νταφέτσιος,  Θανάσης   Στάμου,  Βασιλική  Τζιγιάννη. Αρχηγός της Αποστολής: η Προπονήτρια Κωνσταντίνα Μελετιάδη Συνοοδός: Μαρία Μπασούκου Την αποστολή συνόδευσαν φίλοι και μέλη του Συλλόγου.  Ευχαριστούμε τους διοργανωτές αφενός για απόλυτη επιτυχία των αγώνων και αφετέρου για την εκπληκτική φιλοξενία τους. Τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τροιζηνίας και του Δήμου Πόρου που αγκάλιασαν με θέρμη όλες τις αποστολές, χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων Αθλητών Special Olympics. Ειρήνη Μερτζιάνη Συντονίστρια του Προγράμματος των Special Olympics  Ελλάς  Ν. Εύβοιας 3 φωτό από την συμμετοχή 1. Γήπεδο Bocce 2. Αθλητές επιδεικνύουν τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής τους από αριστερά Θανάσης Στάμου, Μάκης Νταφέτσιος, Κατερίνα Κόντου, Βασιλική Τζιγιάννη, Προπονήτρια Κωνσταντίνα Μελετιάδη 3. Οι αθλητές με την Αναμνηστική Πλακέττα, η Προπονήτρια και η Συνοδός της Αποστολής Μαρία Μπασούκου

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.