Παράλληλη στήριξη μαθητή Α δημοτικού (Χολαργός, 2018-2019)

Εικόνα Γιώργος Καρατάσιος

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό με σχετική εμπειρία σε παράλληλη στήριξη για τον 5 ετών γιο μας στην Α δημοτικού, ωράριο 08:15-13:15 (παρουσιάζει δυσκολίες στην κοινωνική συναλλαγή και αλληλεπίδραση, στην επικοινωνία και στην ρύθμιση της συμπεριφοράς και του συναισθήματος. Κατά τα άλλα το γνωστικό του επίπεδο είναι μπροστά από την ηλικία του και είναι πολύ καλό, ευχάριστο και ευφυές παιδί). Προσφερόμενη αμοιβή 7-10 ευρώ/ώρα αναλόγως σχετικής προϋπηρεσίας και προσόντων.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 22/08/2018.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών, ώστε να διακινεί τα στοιχεία επικοινωνίας των αγγελιών. Για πρόσβαση στις αγγελίες, διαπιστευθείτε ως επαγγελματίας. Μάθετε περισσότερα.

Σημαντικές σημειώσεις από το NOESI.gr:

Κατά βάση, πιστεύουμε ότι δεν ενδείκνυνται συναντήσεις επαγγελματιών με γονείς, στο πλαίσιο αρχικής αξιολόγησης περίπτωσης, σε χώρους εκτός σπιτιού της οικογένειας. Συνιστούμε προσοχή στους επαγγελματίες, στις περιπτώσεις που αποδέχονται πρόσκληση για συνάντηση σε χώρους αναψυχής και εν γένη δημόσιους χώρους.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.