Περπατήσαμε!!!!

Εικόνα ismini

Ένα χρόνος μετά στο NOESI.gr ♥ Εχω πολύ καιρό να γράψω και έχουν γίνει τόσα πολλά!!!. Η Μελίνα μου το καλοκαίρι περπάτησε... Ηταν απίστευτο να τη βλέπω να πηγαίνει μόνη της. Την είχα φανταστεί τόσες πολλές φορές αυτή τη σκηνή που όταν έγινε έκλαιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Στο Kέντρο φυσικοθεραπείας που την πήγαινα η θεραπεύτρια της την έβγαλε έξω περπατώντας. Οι γονείς που μας ήξεραν και ήταν εκεί έκλαιγαν και εγώ μόνο κοίταζα και την θαύμαζα!!!! 

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα, δεν υπάρχουν λόγια. 

Μετά ξεκίνησε το άγχος πάλι γιατί η μικρή μου είναι να μην κατακτήσει κάτι μετά δεν την κρατά τίποτα. Αρχισε να πηγαίνει στο σπίτι με μικρά βηματάκια αλλά δεν καθότανε καθόλου κάτω και εγώ από πίσω με το φόβο μην πέσει. Γλυκός φόβος και καμάρι μαζί...

Το επόμενο εγκαφαλογράφημα έδειξε επιτέλους βελτίωση. Η αριστερή πλευρά εντάξει, η δεξιά με εκφορτίσεις ακόμα αλλά δεν μας πειράζει γιατί θα την φτιάξουμε και αυτή. Τώρα έχουμε πάρει φόρα και δεν μας σταματά τίποτα. Πηγαίνει στην ΕΛΕΠΑΠ στην Πρώιμη Παρέμβαση και η αληθεια είναι ότι γίνεται δουλειά. Λέει συνειδητά ναι και όχι, ζητάει κάτι όταν το θέλει ορισμένες φορές με τον δικό της τρόπο αλλά αλλάζει συνεχως και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτήν και εμείς και η αδερφή της και πιστεύουμε πια συνειδητά ότι όλα θα πάνε καλά για τη μικρή μου! 

Ήθελα απλά να μοιραστώ τα νέα μας μαζί σας και να σας πω να μην σταματάτε να ελπίζετε.


NOESI.gr: Διαβάστε πώς ξεκίνησε αυτό το ♥ "βιολόγιο" πριν ένα χρόνο!

Σχόλια

Μπράβο!

Εικόνα Γιάννης_1970

Παντα τετοια να εχετε!!!

Μπραβο καλη δυναμη!

like0

Μπράβο Μελίνα

Εικόνα Μαριαλεξ

Και μπράβο και σε εσένα μανούλα... Σου εύχομαι από εδώ και πέρα να τρέχεις από πίσω της και να μην την προλαβαίνεις! Και να λες πώς αντέχει αυτό το παιδί.... και να έχεις ξεχάσει όλη αυτή τη στεναχώρια και την αγωνία που έζησες μέχρι τώρα. Πάντα χαρές.... μόνο χαρές, Μαρία.

like0

Πάντα τέτοια!

Εικόνα Ελένη

Μπράβο σε όλη την οικογένεια!  Εύχομαι να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας και να έχετε κάθε ευτυχία! Κι εσείς, και κάθε οικογένεια που περνά τέτοιες δυσκολίες... Κάθε παιδί που τα πάει καλά δίνει χαρά και κουράγιο σε όλους΄μας!

ΕΛένη

like1

!!!!!

Εικόνα Ιωάννα

Μπραβο σε ολους σας!!! Μονο χαρες απο δω και εμπρος!!!!! Αντε με το καλο  να κατακτησει και ολα τα αλλα!!!!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.