Πληροφορίες για θεραπευτικό πρόγραμμα με δελφίνια

Εικόνα Atsival
Απευθύνομαι σε όλους που μπορεί να γνωρίζουν κάτι για τα θεραπευτικά προγράμματα με τη βοήθεια δελφινιών που γίνονται στο εξωτερικό ειδικά για παιδιά με αυτισμό. Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια όποιου γνωρίζει πληροφορίες όπως χώρα, διεύθυνση, τηλέφωνο, κόστος ίσως και προσωπική εμπειρία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πληροφορίες που μπορεί να πάρω. Εκτός αυτού έυχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Ας είναι το 2008 μία χρονιά πιο ελπιδοφόρα για όλους μας...

Σχόλια

Πληροφορίες για θεραπευτικό πρόγραμμα με δελφίνια

Εικόνα ανώνυμο
Μια διευθυνση βρήκα, ελπίζω, να σας φανεί χρήσιμη: http://www.planetpuna.com/dolphin-paper-html/dolphin-paper.htm Εύχομαι καλή χρονιά.
like1

Θεραπευτικό πρόγραμμα με δελφίνια

Εικόνα ανώνυμο
Γεια σας, Γραψτε "dolphin assisted therapy" να κανετε search, θα βρισκετε κατι, εγω βρικα την ιστοτοπο www.dolphinassistedtherapy.com. Ειναι στη Μαυρη Θαλασσα, αλλα δεν ξερω τιποτα παραπανο. Εμμα
like1

Σχετικά με το DAT (Dolphin Assisted Therapy)

Εικόνα konstantinosch
Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά, Σχετικα με την "δελφινοθεραπεία" έχω αρκετές πληροφορίες. Η πτυχιακή μου εργασία είχε αυτό το θέμα και έχω παρακολουθήσει και ο ίδιος πρόγραμμα στο Miami, Florida σε ένα σχετικό κέντρο. Για περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις επικοινώνησε μαζι μου στο προσωπικο μου E-mail physior@otenet.gr.
like0

Δελφινοθεραπεία και στην Τουρκία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Από ό,τι μας ενημέρωσε και το μέλος kouros υπάρχει και εδώ: www.dolphinwellness.com. Και είναι πολύ ενδιαφέρον site!
like0

Η Τουρκία πολύ πιο μπροστά

Εικόνα Angela Papastavrou
Η Τουρκία είναι πολύ πιο μπροστά σε πολλά πράγματα που αφορούν τις θεραπείες του αυτισμου απότι η Ελλάδα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έχω ανακαλύψει ότι μέχρι και εργαστήρια για εξέταση βαρέων μετάλλων έχει αλλά και γιατρούς που εφαρμόζουν το πρωτόκολλο DAN!!! Βλεπω τώρα και για την δελφινοθεραπεία ...Αχ βρε Ελλαδίτσα κατακαημένη!!!
like4

NOESI.gr όμως δεν έχουν!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Χε χε... Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει! :) - agkou of noesi.gr :)
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.