Σαν σήμερα...

Εικόνα Anonymous

Σαν σήμερα 11 Μάρτη γεννήθηκαν μαζί δυο μικρά τοσοδούλικα μωράκια, τα δίδυμα αγοράκια μου. Νοιώθω έντονα την ανάγκη να τον μοιραστώ με τους γονείς που παρακολουθούν αυτό το site γιατί... Αγαπητοί γονείς εσείς και μόνο εσείς ξέρετε, καταλαβαίνετε πόσο συγκινητική μπορεί να είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Οι μικροί μου αγωνιστές γεννήθηκαν πρόωρα με κίνδυνο της ζωής τους και της δικής μου ζωής αλλά τα κατάφεραν και συνεχίζουν να αγωνίζονται κι εγώ είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για αυτούς... όπως περήφανοι πρέπει να είμαστε όλοι οι γονείς των "διαφορετικών" παιδιών που προσπαθούν να μεγαλώσουν και να ανθίσουν στο δύσκολο κόσμο μας.

Χθες άκουσα μια δήλωση του Κολλάτου, είπε ότι αν κάποιος πατέρας αυτιστικού παιδιού σκότωνε το γιο του εδώ στην Ελλάδα θα πήγαινα μάρτυρας υπερασπίσεως, θέλοντας φαντάζομαι να πει ότι στη χώρα μας δεν υπάρχουν υπόδομές. Ακούστηκε όμως στα αυτιά μου σκληρή. Με αφορμή τη δήλωση του κάθισα και είδα την αυτοβιογραφική ταινία του, Ζωή με τον Άλκη, δεν είχε τύχει να την δώ. Σκληρή πολύ ταινία αλλά αληθινή. Στην συνέχεια παρακολούθησα ένα βίντεο με τη συνέντευξη δυο δημοσιογράφων της ερτ που έφυγαν με το γιο τους απο την ελλάδα και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στη αυστραλία γιατί μόνο έτσι θα μπροούσαν να τον βοηθήσουν πραγματικά. Εμείς οι γονείς που παραμένουμε στην Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας δεν έχουμε λοιπόν καμιά ελπίδα???? Δεν θα σχολιάσω τίποτε άλλο, τις περισσότερες σκέψεις τις αφήνω σε εσάς.

Σχόλια

Χρόνια σας πολλά

Εικόνα Αλεξάνδρα

Χρονια πολλα και γεματα με υγεια, αγαπη, υπομονη, επιτυχιες. Η δηλωση του Κολλατου δηλωνει την απελπισια του μιας και ειναι περιπου 70 χρονων και αναρρωτιεται σε τι χερια θα αφησει το γιο του. Τα δικα μας ειναι μικρα ακομα και μας φαινεται πολυ μακρινο ολο αυτο.. Οσο για το κρατος... ασχολιαστο!!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.