Διαδικασία ΚΕΠΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ από 01/10/2015

Εικόνα Στέλλα Καφφέ

Γνωρίζει κανείς τι έχει αλλάξει ή αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με την διαδικασία αξιολόγησης των ΚΕΠΑ και των Προνοιακών Επιδομάτων από 1 Οκτωβρίου;  Από διάφορα blog που παρακολουθώ πραγματικά έχω μπερδευτεί και όσο αφορά τους αρμόδιους υπαλλήλους σε πρόνοια και ΚΕΠΑ δεν βρίσκω άκρη. Σε λίγες μέρες θα έχουμε τον εισηγητικό φάκελο για τα ΚΕΠΑ από Παιδοψυχίατρο στα χέρια μας (ΔΑΔ) και η απορρία μου είναι η εξής: Θα πρέπει πρώτα να περάσουμε τη διαδικασία του ΚΕΠΑ και μετά να κάνουμε αίτηση στην πρόνοια ή μπορώ παράλληλα να απευθυνθώ και στα δύο?

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.