Θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποια μαμά που το παιδί της έχει επιληψία

Εικόνα Χaka

Θα ήθελα να επικοινωνήσω με κάποια μαμά που το παιδάκι της έχει επιληψία..., όπως και το δικο μου και εμφανίζει και τικ !

Σχόλια

Δεν μπορούμε να σας φέρουμε εύκολα σε επαφή

Εικόνα NOESI.gr

Γεια σας από την νόηση στο διαδίκτυο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν μπορούμε να σας φέρουμε εύκολα σε επαφή με άλλους γονείς καθώς δεν χρησιμοποιείτε το αληθινό όνομα στο προφίλ σας που έχετε δημιουργήσει εδώ (). Αυτό είναι μία βασική προϋπόθεση για την αναβάθμιση του λογαριασμού σας, που θα σας έδινε τη δυνατότητα ως γονέα να επικοινωνήστε με όλα τα μέλη της κοινότητας της νόηση στο διαδίκτυο μέσω e-mail. Πάντως μπορείτε να δείτε εδώ αναρτήσεις που έχουν γίνει σε συνάφεια με το θέμα σας:

όπου όπως θα δείτε αρκετές από αυτές που έρχονται από γονείς.

like1

Επιληψια

Εικόνα Vic Kr

Το παιδί μου εχει μια μορφη επιληψιας αλλα οχι τικ.

like1

To E-mail που έχετε δώσει δεν είναι σωστό

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητή , έχουμε κάνει αρκετές προσπάθειες προκειμένου να σας φέρουμε σε επαφή με άλλους γονείς αλλά είναι άκαρπες – το e-mail giota.***@yahoo.gr που έχετε δώσει δεν είναι σωστό!

like1

Μπορείτε να μου δώσετε το E-mail σας;

Εικόνα Χaka

Μπορείτε να μου δώσετε το e-mail σας να σας στειλω το κινητό μου και να μιλήσουμε τηλεφωνικά;

like3

Επιληψία

Εικόνα Χaka

xarapetsiou13@g.mail.com

Αν έχετε κάτι νεότερο μπορείτε να μου στείλετε;;

like3

Σχετικά με την επικοινωνία μας

Εικόνα NOESI.gr

Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε άλλο E-mail από αυτό με το οποίο έχετε εγγραφεί. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω E-mail με μία διεύθυνση E-mail σας που είναι σε ισχύ.

like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.