Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο - εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα mama2
Γεια σας. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας αναφορικά με τις θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο ειδικά για παιδία με εγκεφαλική παράλυση.Είδατε βελτίωση στα παιδια σας? Υπάρχουν παρενέργειες? Είναι ασφαλής μέθοδος? Το ψάχνω για την 18 μηνών κορούλα μου. Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Ενημέρωση pls

Εικόνα Νεκτάριος-Ελευθέριος Βεντούρης
Ποιές θεραπείες; Που έχεις ακούσει για αυτή τη θεραπεία; Ποια η διαδικασία, ποια τα οφέλη της; Ενημέρωσε μας λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ.
like0

Το ψάχνω και εγώ ακόμη για το υπερβαρικό οξυγόνο

Εικόνα mama2
Αν βάλετε στο google θα δείτε πάρα πολλά κέντρα στην Ελλάδα που το προσφέρουν. Εγώ ειμαι από Κύπρο και δεν τα ξέρω. Από ότι διάβασα είναι μια θεραπεία (αντίστοιχη όπως αυτή για τη νόσο των δυτών) που εφαρμόζεται σε παιδία με αυτισμό. Δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά παιδιά με αυτισμό ή με εγκεφαλική παράλυση. Ρώτησα στην Κύπρο (σε δημόσιο νοσοκομείο) και μου είπαν ότι δεν έχει παρενέργειες για τα παιδιά. Θα ρωτήσω φυσικά και τους παιδονευρολόγους που παρακολουθούν την κόρη μου. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος ακολούθησε τη θεραπεία αυτή για τα παιδία του? Ευχαριστώ
like0

Πληροφορίες για το υπερβαρικό οξυγόνο

Εικόνα anna kal
Πήγαινε πάνω πάνω στη σελίδα του νοεσι.γρ, εκεί που λέει ''δώστε λέξεις κλειδιά'' και γράψε υπερβαρικό οξυγόνο. Θα βγουν όλες οι παλαιότερες συζητήσεις γονέων που αφορούν το υπερβαρικό οξυγόνο, ώστε να σχηματίσεις μία άποψη. Σήμερα διάβαζα ότι ο Τσάβες, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας που είναι καρκινοπαθής, πηγαίνει στην Κούβα για να κάνει υπερβαρικό οξυγόνο, για να προστατεύσει τους ιστούς του σώματός του από τη χημειοθεραπεία που υπέστη. Τώρα τι να πω κι εγώ. Ενημερώσου από τις συζητήσεις, στις οποίες έχω συμμετάσχει και εγώ (όχι όμως με προσωπική εμπειρία) και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
like0

θεραπειες με υπερβαρικο οξυγονο

Εικόνα Γιαννης Αργυροπουλος

εγω ξεκινησα σε ενα κεντρο στη Γλυφαδα με υπερβαρικο οξυγονο και σας πληροφορο οτι ειχα παρα πολυ καλα αποτελεσματα!εχουν ενα πολυ ευχαριστω περιβαλον και ο θλαμοσ που εχουν ειναι με τηλεοραση και δε βαριεσαι καθολου!

το site τουσ ειναι www.hmca.gr

αξιζει να το δειτε αν εχετε προβλημα και θα σας πουν ανα μπορειτε και αν εχει αποτελεσμα στο προβλημα σας

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.