ΔΑΔ και ομοιοπαθητική (αιτία του αυτισμού το εμβόλιο)

Εικόνα Βαρβάρα

Πριν από δύο μήνες επισκέφθηκα κάποιον ομοιοπαθητικό ιατρό για να εξετάσει τον γιο μου, ο οποίος είναι 14 ετών και έχουμε από τον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε πριν διάγνωση για ΔΑΔ στο φάσμα του αυτισμού. Ο ομοιοπαθητικός μας είπε πως δεν είναι αυτιστικός και η αιτία της συμπεριφοράς αυτής οφείλεται σε εμβόλιο. Ξεκινήσαμε λοιπόν τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, περιμένουμε με υπομονή, πίστη και ελπίζουμε να δούμε το καλύτερο δυνατό. Αν έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ας με ενημερώσει σας παρακαλώ.

Παράλληλη στήριξη - δικαιώματα και υποχρεώσεις ειδικού βοηθού

Εικόνα Βαρβάρα

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος, έχω ένα γιο με αυτισμό 14 ετών και θέλω να ρωτήσω το εξής:

Σύμφωνα με το ν.4186/13 άρθρο 18: "...η υποστήριξη του μαθητή μπορεί να υλοποιείται και από ειδικό βοηθό που εισηγείται και διαθέτει η οικογένεια του μαθητή κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων της σχολικής μονάδας".

Έχω λοιπόν ως υποστήριξη στο σχολείο μία κοπέλα η οποία είναι φιλόλογος και τη στιγμή που έλεγε στο γιο μου να συμπληρώσει το φυλλάδιο με τις απαντήσεις που δίνονταν από τους μαθητές μέσα στην τάξη κάποια καθηγήτρια της έκανε παρατήρηση λέγοντας της πως δεν είναι παράλληλη στήριξη και δεν έχει το δικαίωμα αυτό κτλ. Ας με ενημερώσει κάποιος  παρακαλώ όσον αφορά την υποστήριξη του μαθητή από ειδικό βοηθό (δικαιώματα-υποχρεώσεις).

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.