ΔΕΠΥ και Δυσλεξία

Εικόνα Vocamvilia Ana

Αγαπητοί γονείς, ίσως και εσείς να έχετε τα ίδια ζητήματα με εμάς. Άλλωστε η ΔΕΠΥ? σπανιότατα εμφανίζεται μονή της .Σχεδόν πάντα υπάρχει συννοσηρότητα. Στην δική μας την περίπτωση η ΔΕΠΥ μας προτιμά να κάνει παρέα με την Δυσλεξία? δημιουργώντας έτσι ένα ζηλευτό team!! Αγαπητοί γονείς θα θελα να σας ρωτήσω τι κάνετε εσείς,πως αντιμετωπίζετε τους καθηγητές στο Γυμνάσιο - Λύκειο;;

Όχι μόνο από θέμα παράπονων λόγω της συμπεριφοράς αλλά και της χαμηλότατης βαθμολογίας.

Ξεκινήσαμε φαρμακευτική αγωγή μετά το Πάσχα και έτσι δεν μπορέσαμε να μάθουμε και πολλά αφού χωρίς το χάπι ΔΕΝ μπορούμε να μάθουμε.

Έτσι λοιπόν κάποιοι καθηγητές θεώρησαν ότι πρέπει να αφήσουν το παιδί στην ίδια τάξη για να τα μάθει καλύτερα.

Φυσικά για όλη την κατάσταση το σχολείο είναι ενημερωμένο.

Πώς λοιπόν τους αντιμετωπίζετε;
Ευχαριστώ.

Σχόλια

''Σχέδιο Δράσης''

Εικόνα Δασκάλα

Αγαπητή vocamvilia ανήρτησα πριν κάτι με τον τίτλο ''Απαράδεκτο''! Ήταν ένα ''σχέδιο δράσης'' για το τι μπορείς να κάνεις. Μάλλον πήγε σε άλλο post (σχετικό με τη ΔΕΠΥ). Διάβασέ το εδώ και αν χρειαστείς οτιδήποτε και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως να το κάνω! 

Ευχές για δικαίωση!

like81

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω

Εικόνα Vocamvilia Ana

Κατ' αρχην να σας ευχαριστησω παρα πολυ για τις πληροφοριες κ για το ενδιαφερον σας. Βρηκα τον υπευθυνο σχολικο συμβουλο του γυμνασιου του γιου μου κ θα τον ενημερωσω για ολα τα σχετικα. Μετα την ενημερωση τι ακολουθει ομως;

Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε αλλα ειμαι εξαλη διοτι ο καθενας φερεται οπως γουσταρει χωρις να τον ενδιαφερει πως μπορει να νιωσει ενα παιδι που το βαραινει ολο αυτο το "κοκτειλ" δηλ. δυσλεξια? - ΔΕΠΥ? - εφηβεια. Ο καθενας ασκει εξουσια κ σκασιλα του για τις επιπτωσεις.

Πολλοι συναδελφοι σας πιστευουν οτι εμεις οι γονεις τρεχουμε να "βγαλουμε ενα χαρτι" το οποιο θα ευνοει τα παιδια μας!!! Xα χα χα. Eιναι γελοιο! Ποιος γονιος θελει να τρεχει το παιδι του για αξιολογησεις;;; Πιστεψτε με, κανεις.

like88

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.