Νυχτερινή ενούρηση

Εικόνα Anonymous

O γιος μου ηλικίας 7,5 ετών δεν έχει καταφέρει να μείνει ποτέ στεγνός τη νύχτα μέχρι τώρα. Εάν τον σηκώσω δύο φορές και την κατάλληλη ώρα τότε μπορεί να σηκωθεί στεγνός. Όταν βρέχεται δεν το αντιλαμβάνεται και δεν ξυπνάει, αλλά μένει έτσι μέχρι το πρωί. Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί κάποιες φορές να βραχεί ελαφρά. Του κάνουμε τακτικά εξετάσεις για ουρολοίμωξη, που βγαίνουν αρνητικές και τον έχουμε εξετάσει με υπέρηχο που δεν έδειξε τίποτα. Θα ήθελα την συμβουλή σας, γιατί το πρόβλημα έχει αρχίσει να τον επηρεάζει και εγώ πολλές φορές μετά από πολύ κούραση δεν καταφέρνω να τον σηκώσω. Μαρία.

Σχόλια

Με εμένα το πρόβλημα άρχισε στα 15

Εικόνα simel

Γεια σας παιδιά από όσο βλέπω οι περισσότεροι το είχαν το πρόβλημα. Αντίθετα με εμενα που άρχισε στα 15 από στρες και από τα βάρη που σήκωσα έως τότε και που εξακολουθώ λόγω εργασίας να σηκώνω. Το θέμα νυκτερινή ενούρηση και πάνες δυστυχώς στην Ελλάδα παραμένει ταμπού και το ξέρω γιατί το βιώνω κάθε βραδυ. Κανεις στο σπίτι μου δεν ξέρει το πρόβλημα μου και εδώ και 15 χρονια κρίβω στα πιο απίθανα σημεία τις πάνες μου. Όπως και κανένας ως τώρα που ανακάλυψα αυτό το forum.

like0

Εάν συνεχίζει να έχει την ίδια στάση προς τις πάνες

Εικόνα simel

Εάν συνεχίζει να έχει την ίδια στάση προς τις πάνες, βάλε την ίδια να διαβάζει τις αναρτήσεις στο φόρουμ. Ελπίζω έως τώρα να έχει φύγει το πρόβλημά της.

like0

Έχω κι εγώ το πρόβλημα αυτό

Εικόνα Μάνος

Καλησπερα παιδια. Το προβλημα μου ειναι οτι εμενα μου αρεσουν οι πανες και δεν εχω καποιο προβλημα. Ειχα φορεσει μικρος στα 12 τωρα ειμε 18 και ειμαι 50 κιλα. Ποια πανα μου προτεινετε και πως θα το πω στους γονεις μου που δεν το ξερουν!!??

like0

Βραδινή ενουρηση

Εικόνα Λι Πα

Ο γιος μου ειναι 13 ετων και εχει συνδρομο Ασπεργκερ. Έχουμε ψάξει το θέμα της Β.Ε., εχει κάνει εξετάσεις και δεν εχει βρεθεί οργανικό πρόβλημα. Ο παιδοψυχολογος μας εχει συστήσει να τον σηκώσουμε κάθε 2ωρες το βράδυ, έτσι το παιδι ταλαιπωρείται. Το αποτέλεσμα δεν ειναι το επιθυμητό πάντα. Ουρολογοι και παιδίατρος μας έχουν προτείνει να σταματήσουμε να τον σηκώσουμε. Ειμαι σε απόγνωση γιατί καταλαβαίνω πόσο μειώνει την αυτοπεποίθηση του το γεγονός αυτό. Δεν ξέρω τι να κανω. Φάρμακα είχε πάρει αλλά δεν έλυσαν το θέμα. Το σεντόνι με τον αισθητήρα μου το απαγόρευσε η παιδοψυχολογος.

Σας ευχαριστω πολυ.

like1

Έχω αναγκαστεί να φορέσω πάνες ακράτειας

Εικόνα χρυσοβαλαντησ

Για σας και απο μενα λεγομαι χρυσοβαλαντης. Εχω αναγκαστει να φορεσω πανες ακρατειας διοτι εχω μεγαλη δυσκοιλια και ο γιατρος μου εχει δωσει κατι φαρμακα που προκαλουν μεγαλη ακρατεια. Επισης οσο πινω νερω καθε 5 με 10 λεπτα με πιανει για κατουρημα. Εχω νοητικη υστερηση εκ γενετης. Εγω ποτε δεν ειχα προβλημα να φορεσω πανες. Λογω του προβληματος της υστερησης της νοητικης εχω πολυ αγχος. Εσεις τι θα μου προτεινατε. Διοτι ενω επρεπε οι γονεις μου να με πανε σε ειδικο σχολειο με πηγαν σε κανονικο. Ο γιατρος που με παρακολουθουσε προειδοποιησε τον πατερα μου οτι θα γεμισω απο αγχος και πλεον δεν αντεχω καθολου. Βοηθηστε με.

like1

Aπό όσο βλέπω οι περισσότεροι το είχαν το πρόβλημα

Εικόνα Αναστασία Καρυπη

Γεια σας παιδιά από όσο βλέπω οι περισσότεροι το είχαν το πρόβλημα. O γιος μου ηλικίας 12 ετών δεν έχει καταφέρει να μείνει ποτέ στεγνός τη νύχτα μέχρι τώρα. Μπορεί κάποιος να μου πει για το ομοιοπαθητικό φάρμακο που βοηθά;

like0

Νυχτερινή ενούρηση, φάρμακο για τον γιο μου

Εικόνα αλεξανδρος κοκκαλης

Και εγώ ενδιαφέρομαι για το φάρμακο  αυτό. Έχω ένα γιο 8 χρόνων που κατουριέται, υπάρχει κάτι να βοηθήσει;

like0

Σχετικά με το φαρμακο Minirin

Εικόνα Ελισάβετ από Θεσσαλονίκη

Τελικά είναι Ομοιοπαθητικό φαρμακο ή σας χορηγήθηκε από το ΑΧΕΠΑ; Έχω το ίδιο πρόβλημα με την κόρη μου 7 ετών κι έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις. Μας είπαν πως πρέπει να ωριμάσει το νευρικό της σύστημα και πάει να καταρρεύσει το δικό μου. 

like0

Ακράτεια

Εικόνα Lollopo

Γεια φωτεινή εγώ είμαι 16 και έχω το πρόβλημα από τα 10 μου στην αρχή το πάλευα με σερβίετες περιόδου αλλά μου βευγανε ακόμα και τώρα είμαι με πάνες ακράτειας και με πηραν στο γυμνάσιο και ας έχω ακράτεια με κοιτάνε παράξενα και νιοθω άβολα φοράω τις tena plus που είναι πανα βρακακι.

like0

Φοράω πάνες

Εικόνα Dimitris Stefanakos

Φοραω διπλη πανα και 10 σερβιετες ακρατειας και ναυλον βρακακι ακρατειας 6 χρονια τωρα κι ειμαι μια χαρα τελεια ανεση και σιγουρια. Βεβαια για να μην φενονται οι πανες φωρω μακρυα μπλουζα η πολυ μακρυ μπουφαν οι πανες μου ειναι οι μολικερ πρεμιουμ πλας μαξι λαρτζ ειναι μεγαλες και πολυ παχιες. και κατι λιγο να βγει από την πανα οταν χεστω το κραταει το ναυλον βρακακι κι επιπλεον δεν μυριζει,ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

like0

Πάνες ακράτειας

Εικόνα Dimitris Stefanakos

Παντως κατι μοντελα της χαρτμαν ειναι οι καλυτερες. Χαρτμαν ολα τα μοντελα πουλαει ο Χαρμανης, Αγιου Κωνσταντινου και Σωκρατους στην Αθήνα, απο εκει παιρνω εγω.

like0

Νυχτερινή ενουρηση

Εικόνα Θεοδώρα Σακελλαρίου

Γεια σας, έχω το ίδιο πρόβλημα, μπορείτε να μου στείλετε σε email που θα βρω πάνες για 8 χρονων;

like0

Μια από τα ίδια

Εικόνα Αναστασία Κόκκαλη

Μια από τα ίδια.  

like0

Ακράτεια

Εικόνα Christina G.

Γειά. Είμαι 20 χρονών και έχω ακράτεια ούρων και κοπράνων. Από τα 9 μου φοράω Πάνες και πάω παντού με αυτές δεν θα έλεγα ότι πρέπει να νιώθεις άβολα εφόσον τις χρειάζεσαι. Ήθελα να ρωτήσω οι χάρτμαν σας βολεύουν? 

like0

Πάνες για παιδιά οκτώ ετών και πανω

Εικόνα Σοφι Κοταν

Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας. Η κορούλα μου οκτώ ετών φοράει πάνες. Δεν μπορώ να βρω σε ελληνικό site μεγαλύτερο νούμερο για 30κιλά  και πάνω. Τις φοράμε και την σφίγγουν. Έχει αυτισμό η μικρούλα μου. Μπορεί κάποια/ος να με βοηθήσει. Από που προμηθευόμαστε πάνες? Από Αγγλικά site γίνεται? 

like0

Παραγγέλνω με πάνες από το Amazon

Εικόνα Christina G.

Σοφι Κοταν, η αδερφή μου έχει το ίδιο πρόβλημα και παραγγέλνουμε πάνες από το Amazon. 

like0

Χρειάζομαι βοήθεια, πάνες για την κόρη μου 9 ετών.

Εικόνα Χρήστος Φ.

Καλημέρα σας, λέγομαι Χρήστος κι έχω μια κορούλα 9 ετών με αυτισμό. Η κόρη μου φοράει babylino μέρα-νύχτα. Μέχρι τώρα τα babylino ήταν πολύ καλά, μέχρι πριν λίγο καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι μεγαλώνει και τα babylino δεν την εξυπηρετούν. Και δεν μπορώ να βρώ πάνες για την ηλικία της. Κι επειδή βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι εδώ με το ίδιο πρόβλημα, τι πάνες θα προτείνατε;

like0

Τι πάνες φοράει;

Εικόνα Χρήστος Φ.

Τι πάνες φοράει η αδερφή σου;

like0

Προς Χρήστος Φ.

Εικόνα Christina G.

Η αδερφή μου που έχει αυτισμό σαν και την κόρη σας φοραει tena slip maxi xs. Εγώ που επίσης έχω ακράτεια λόγω προβλήματος υγείας φοράω tena slip super και οι δύο είναι πολύ καλές

like0

Χρειάζομαι βοήθεια, πάνες για την κόρη μου 9 ετών

Εικόνα Χρήστος Φ.

Δοκιμάσαμε τις πάνες ενηλίκων αλλά είναι όλες πολύ μεγάλες. Προς το παρόν, επιστρέψαμε στα babylino τα οποία βέβαια αλλάζουμε 7 με 8 φορές την ημέρα! 

like0

Γεια Χριστίνα

Εικόνα Danah Lollipop

Γεια έχεις καποιο sosial media, θελω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα.

like0

Το ίδιο θέμα ακράτειας

Εικόνα Μάνος

Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα ακρατειας την νυχτα κυριος .Φοραω το 7 νουμερο απο τα babylino ξερετε καποια πανα που να εχει μεγαλυτερη αποροφιτηκοτητα? εκτος τις τενα λογω οτι μου ειναι μεγαλες ειμαι 50 κιλα 

like0

Γειά σου Μάνο

Εικόνα Χρήστος Φ.

Να δοκιμάσεις τις molicare slip νυκτός small. Είναι πολύ καλές. 

like0

Θα τα δοκιμάσω

Εικόνα Μάνος

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

like0

Φοράω πάνες

Εικόνα Chris233

Γειά σας! Είμαι 23 και Λόγω ολικής ακράτειας φοράω Πάνες κάθε μέρα και νύχτα. Ούτε σχέση μπορώ να κάνω ούτε τίποτα. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με το ίδιο πρόβλημα? Κοντεύω να τρελαθώ. 

like0

Φοράς ακόμα πάνες?

Εικόνα Savvas Lukas

 Φορας ακομα πανες?

like1

Να πάρεις Moliker (για Χριστίνα)

Εικόνα Dimitris Stefanakos

Να παρεις τις Moliker σλιπ premium plus maxi large ειναι πολυ παχιες και πλατιες ολα τα μοντελα τα εχει ο Χαρμάνης, Αγιου Κωνσταντίνου και Σωκρατους, είναι μεσα στις 3καλυτερες στον κόσμο, από εκει παίρνω κι εγω. 

like0

Πραγματικά πολύ καλές πάνες

Εικόνα Alexandros Gk.

Πραγματικά πολύ καλές πάνες. Τις φοράω όταν κοιμάμαι και δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Αφαίρεσε πλήρως το άγχος όταν κοιμάμαι.

like0

Θα ήθελα να μιλήσουμε

Εικόνα Evank K.

Η ακρατεια δεν είναι κατι τόσο ασυνήθιστο.  Θα ήθελα να μιλήσουμε. Έχεις κάποιο email επικοινωνίας;

like0

Η ακράτεια δεν είναι κάτι ασυνήθιστο

Εικόνα Chris233

Ναι έχω και θα χαρώ να τα πούμε chris23333@yahoo.com

like2

Έστειλα μήνυμα στο email

Εικόνα Evank K.

Έστειλα μήνυμα στο email. Θα χαρώ και εγώ να μιλήσουμε.

like0

Γιατί ένα πρόβλημα υγείας γίνεται ταμπού?

Εικόνα Chris233

Δυστυχώς το πρόβλημα της ακράτειας είναι ακόμη ταμπου και η χρήση πανας αποτελεί αντικείμενο χλευασμού. Η αλήθεια είναι ότι ενδεχομένως να μην είναι τόσο συνηθισμένο αλλά θα πρέπει να αναλογιστουμε πως υπάρχουν αγόρια και κορίτσια που φοράμε πάνες μέρα και νύχτα. Θεωρώ πως θα πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτό το πρόβλημα υγείας κι όχι να κρυβόμαστε. 

like1

Βραδινή πάνα

Εικόνα Chris233

Καλησπέρα. Οι πάνες που φοράω,  τώρα τελευταία έχουν διαρροες κατά την διάρκεια της νύχτας, μήπως πρέπει να αλλάξω μέγεθος ή μάρκα? Κάποιος ή κάποια που αντιμετωπίζει παρόμοιο θεματάκι? Και τι πάνες χρησιμοποιείτε? 

like0

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.