Σύλλογος για το Σύνδρομο Άσπεργκερ στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα elizabeth 75

Θα ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω εαν υπάρχει Σύλλογος για 'Ασπεργκερ στη Θεσσαλονίκη και αν ναι, πώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με τα μέλη του. Ευχαριστώ

Σχόλια

Δεν υπάρχει Σύλλογος

Εικόνα synefo

Το μόνο από όσο γνωρίζω που υπάρχει είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ). 'Εχω και γω κόρη που διαγνώστηκε Ασπεργκερ και προσπαθώ να την βοηθήσω. Μέχρι στιγμής οι πιό αποτελεσματικές δραστηριότητες που έχουμε κάνει είναι: - θεραπευτική ιππασία (εμείς πάμε στην Θέρμη στον Νιχάντ) - θεατρικό παιχνίδι - καλλιτεχνική δημιουργία στην "Σβούρα" στο κέντρο της πόλης. 

like6

Υπάρχει Σύλλογος Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Apserger

Εικόνα star

Και θα τον βρεις εδω! Σύλλογος Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Apserger και YΛΑ* Star ΕΛΛΗΝΕΣ ASPERGER

(*) This site can’t be reached

like10

Άσπεργκερ Θεσσαλονίκη

Εικόνα Anonymous

Γεια σας, έχω και εγώ γιο με σύνδρομο Άσπεργκερ μένω στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι να μάθω τι υπάρχει στη πόλη μας. Aν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.

like8

Ο γιός μου είναι 22 χρονων, έχει ελαφριάς μορφής Άσπεργκερ

Εικόνα Sofiatokm

Ο γιός μου είναι 22χρονων έχει ελαφριάς μορφής Άσπεργκερ δουλεύει σπουδάζει αλλά δεν είναι αποδεκτός από συνομιληκους του είναι πολύ μόνος υπάρχει κάποιο αγόρι η κορίτσι που να ενδιαφέρεται να κάνουν παρεα

like8

Πρόταση για γνωριμία

Εικόνα Μαρία-Αικατερίνη

Γεια σας Sofiatokm, ο γιος μου είναι 19 χρονών, μένουμε στο κέντρο της Αθήνας. Έχει δυσκολία κι εκείνος να γνωριστεί και να κάνει παρέες, έχει διαγνωστεί από τα 17 με Άσπεργκερ. Εφόσον ενδιαφέρεστε, αφήστε το μήνυμά σας και θα μιλήσουμε μέσω E-mail.

Μαρία

like7

Κι εμείς μένουμε Θεσσαλονίκη

Εικόνα Sofiatokm

Γειά σας εμείς μένουμε Θεσσαλονίκη.

like9

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.