26/02/2019: Συνάντηση αδελφών ΑμεΑ για τη μελέτη αναγκών οικογένειας ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© στο κέντρο (Αθήνα)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© ("ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") που αφορά τη μελέτη αναγκών των οικογενειών με άτομα με αναπηρία.
Τρί, 26/02/2019 - 18:30

Αν είσαι ενήλικος αδελφός ενός παιδιού, εφήβου ή νεαρού ενήλικα με αναπηρία, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18:00 – 20:30 σε χώρο με εύκολη πρόσβαση από μέσα συγκοινωνίας. 


Αυτή είναι μία από τις συναντήσεις, που πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στα αδέλφια των μαθητών με αναπηρία, να περιγράψουν τις ανάγκες τους, να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους. Επίσης, σχεδιάζουμε τη συνάντηση ώστε να είναι μία ιδανική ευκαιρία γνωριμίας για τους συμμετέχοντες με άλλα άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. 

Η συνάντηση αδελφών οργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© ("ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ"), που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με σκοπό την μελέτη αναγκών των οικογενειών με άτομα με αναπηρία. Τελικός στόχος του Προγράμματος είναι η αρχική Διακήρυξη της Χάρτας Υπηρεσιών για Οικογένειες με Άτομα με Αναπηρία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoisekiesi.

Δήλωση συμμετοχής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ο τόπος συνάντησης έχει καθοριστεί, σε κεντρικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση.

► Δηλώστε συμμετοχή ή συζήστε περαιτέρω πληροφορίες για τη συνάντηση, επικοινωνώντας με την ομάδα μέσω της ιστοσελίδας: https://noesi.gr/contact.

► Δείτε αναλυτικά τις συναντήσεις για γονείς και αδέλφια ατόμων με αναπηρία, όπως υλοποιούνται στην Αττική στο πλαίσιο του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© στην ιστοσελίδα: https://noesi.gr/pronoisekiesi/sinantisi-oikogeneias

► Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις μελλοντικές δράσεις του Προγράμματος ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© συμπληρώστε τη φόρμα (*) με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

(*) Απευθείας σύνδεσμος: https://goo.gl/forms/MSQwxcxfUD7DbfHE3

Λογότυπο της Ομάδας για τη Χάρτα Δικαιωμάτων  στην Αξιολόγηση, την Παρέμβαση, τη Συμβουλευτική Ατόμων με Αναπηρία και Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Facebook.
ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©: Ακολουθήστε αν θέλετε τη δημόσια ομάδα στο Facebook :)

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.