Ειδικά Γυμνάσια / Σχολές

Εικόνα 3boyzmama
Έχω ένα παιδάκι 12 ετών με ήπια νοητική υστέρηση. Πάει στο ειδικό δημοτικό Αγίου Δημητρίου, όπου μού είπαν για κάποια είδική Τεχνική Σχολή. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτά τα σχολεία? Που πάει κανείς μετα το ειδικό δημοτικό?

Ειδικά Δημοτικά Σχολεία

Εικόνα 3boyzmama
Πρόσφατα πέρασε ο γιός μου απ'τα ΚΕΔΔΥ όπου μας προτείνανε να το πάμε σε είδικο σχολείο. Είναι 11 ετών και χρόνια ταλαιπορούμαστε με τα κανονικά σχολεία (ιδιοτικά κ' δημόσια). Το παιδί έχει ελαφριά νοητική μειονεξία και προβλήματα συμπεριφοράς όταν είναι αγχομένος. Το κοντινότερο σχολείο είναι του Αγ. Δημητρίου...μπορεί κανένας γονιός να μου πεί τίποτα για το σχολείο αυτο?

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.