Αναζήτηση παιδοψυχίατρου και αναπτυξιολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας

Εικόνα Terpsi

Καλημέρα σας! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας!! Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού, πρωινό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, για παιδοψυχίατρο και αναπτυξιολόγο για το παιδί μου 5 ετών (όπως Παίδων «Αγίας Σοφία») άλλα δεν μπορώ. Δεν μας δέχονται, γιατί είμαστε από νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου και όλα τα νοσοκομεία πλέον έχουν τομεοποιηθεί. Θα ήθελα αν κάποιος/κάποια μπορεί και γνωρίζει, να με βoηθήσει καθότι είναι επείγον!!!

Σας ευχαριστώ.

Σχόλια

Αναζήτηση παιδοψυχίατρου

Εικόνα Μαρία-Αικατερίνη

Χαίρετε αγαπητή Τέρψη. Σε σχέση με την αναζήτησή σας, πρόσφατα έμαθα με αφορμή παρόμοιο θέμα συγγενικού μου προσώπου, που διαμένει σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου, ότι το εκεί ιδιωτικό κέντρο αντιμετώπισης μαθησιακών και άλλων δυσχερειών των παιδιών και λογοθεραπείας, εργοθεραπείας κ.λ.π. διατηρεί συνεργασία με παιδοψυχίατρο, ο οποίος μέσω του Κέντρου καλείται από τους γονείς και στη συνέχεια μεταβαίνει στο νησί.  Δεν υπάρχει στο τοπικό νοσοκομείο παιδοψυχίατρος ή αναπτυξιολόγος. Ο καλούμενος  από το Κέντρο παιδοψυχίατρος έχει αρμοδιότητα γνωμάτευσης για το θέμα του κάθε παιδιού, με βάση την οποία στη συνέχεια αντιμετωπίζεται θεραπευτικά από το Κέντρο η περίπτωση του παιδιού με μηδαμινό κόστος. 

Μήπως υπάρχει κάποιο τέτοιο Κέντρο στο νησί σας να σας δώσει κάποιες πληροφορίες; 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.