Αναζητώ παιδοοφθαλμίατρο, ο γιος μου έχει μη λεκτικό αυτισμό

Αναζητώ παιδοοφθαλμίατρο για τον γιο μου. Έχει μη λεκτικό αυτισμό. Έχουμε ήδη διάγνωση υπερμετρωπίας και γυαλιά που ποτέ δεν φοράει το παιδί γιατί τον ενοχλεί. Αναζητώ λύσεις σχετικά με αυτό. Διάβασα σε μια ανάρτηση πως ένας οπτομέτρης θα βοηθούσε πολύ με θεραπεία ενεργοποίηση οπτικού νεύρου. Είχατε κάποια σχετική εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Οπτομέτρης

Εικόνα Axpan

Ο Βασίλης Κόκοτας είναι εξαιρετικός οπτομέτρης που έχει κάνει πολύ δουλειά πάνω στην χρήση της οπτικής θεραπείας στον αυτισμό και τις μαθησιακές δυσκολίες. Αξιολογεί ο ίδιος και μετά συνεργάζεται και με τους θεραπευτές του παιδιού για το μέγιστο αποτέλεσμα. Μπορεί να προτείνει και φακούς.

Τηλ.: 6932724794

Η βάση του είναι στην Αθήνα αλλά έχει συνεργάτες και σε άλλες πόλεις (π.χ. Θεσσαλονίκη είναι η υπέροχη Μαρία Ταρασούδη, επίσης οπτομέτρη)

Ελπίζω να είναι βοηθητικοί!

Για τον κ. Κόκκοτα, οπτομέτρη

Εικόνα NOESI.gr

Από πληροφορίες που έχουμε, επίσης, από άλλα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο, ο κος Κόκοτας δέχεται επισκέψεις στο Κατάστημα Οπτικών "Βαϊράμογλου", δύο φορές την εβδομάδα.

Κατάστημα Βαϊράμογλου (κοντά στο Μετρό “Πανεπιστήμιο”)
Αριστείδου 9 (κάθετη της Σοφοκλέους) στο κέντρο (Αθήνα)
Τηλ. για ραντεβού: 2103244115
Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.