Αναζητώ παιδοοφθαλμίατρο, ο γιος μου έχει μη λεκτικό αυτισμό

Εικόνα Marigo

Αναζητώ παιδοοφθαλμίατρο για τον γιο μου. Έχει μη λεκτικό αυτισμό. Έχουμε ήδη διάγνωση υπερμετρωπίας και γυαλιά που ποτέ δεν φοράει το παιδί γιατί τον ενοχλεί. Αναζητώ λύσεις σχετικά με αυτό. Διάβασα σε μια ανάρτηση πως ένας οπτομέτρης θα βοηθούσε πολύ με θεραπεία ενεργοποίηση οπτικού νεύρου. Είχατε κάποια σχετική εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Οπτομέτρης

Εικόνα Axpan

Ο Βασίλης Κόκοτας είναι εξαιρετικός οπτομέτρης που έχει κάνει πολύ δουλειά πάνω στην χρήση της οπτικής θεραπείας στον αυτισμό και τις μαθησιακές δυσκολίες. Αξιολογεί ο ίδιος και μετά συνεργάζεται και με τους θεραπευτές του παιδιού για το μέγιστο αποτέλεσμα. Μπορεί να προτείνει και φακούς.

Τηλ.: 6932724794

Η βάση του είναι στην Αθήνα αλλά έχει συνεργάτες και σε άλλες πόλεις (π.χ. Θεσσαλονίκη είναι η υπέροχη Μαρία Ταρασούδη, επίσης οπτομέτρης).

Ελπίζω να είναι βοηθητικοί!

like1

Για τον κ. Κόκκοτα, οπτομέτρη

Εικόνα NOESI.gr

Από πληροφορίες που έχουμε, επίσης, από άλλα μέλη της κοινότητας της νόησης στο διαδίκτυο, ο κος Κόκοτας δέχεται επισκέψεις στο Κατάστημα Οπτικών "Βαϊράμογλου", δύο φορές την εβδομάδα.

Κατάστημα Βαϊράμογλου (κοντά στο Μετρό “Πανεπιστήμιο”)
Αριστείδου 9 (κάθετη της Σοφοκλέους) στο κέντρο (Αθήνα)
Τηλ. για ραντεβού: 2103244115

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.