Δικαιολογητικά για επιστροφή χρημάτων από θεραπείες

Εικόνα Γωγώ Προ

Καλησπερα!!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζεται να καταθεσουμε στο ΙΚΑ για λογοθεραπειες; Και εαν υπαρχει προβλημα που ενω ειμαι ανεργη και ασφαλισμενη στον συζυγο, στις λογοθεραπειες του παιδιου αναγραφεται το ονομα μου. Θα εχω προβλημα;

Σχόλια

Δικαιολογητικά για θεραπείες

Εικόνα Γιάννης_1970

1. Θα εχετε χαρτί, με σφραγίδες και επικύρωση με την υπογραφη του ιατρου, απο Δημοσιο Νοσοκομειο οπου θα γραφονται οι απαραιτητες λογοθεραπείες για 1 έτος. Το πρωτότυπο χαρτί το καταθέτετε καθε χρονο στο ΕΟΠΥΥ και κρατατε 12 φωτοτυπίες τις οποιες δινετε καθε μηνα μαζι με τις αποδειξεις.

2. Φωτοτυπία της 1ης σελιδας του βιβλιαριου της τραπεζας οπου φαινεται το ΙΒΑΝ, 1 φωτοτυπια για καθε μηνα.

3. Υπευθυνη Δηλωση, οχι επικυρωμενη, την οποια σας δινουν απο τον ΕΟΠΥΥ με ενα τυποποιημενο κειμενο. 

Τα υπαρχοντα υποκαταστηματα ΙΚΑ πλεον δεν δεχονται αιτησεις, ολοι πανε στο αντιστοιχο του ΕΟΠΥΥ (χαμός απο κοσμο...)

Για το θεμα του ονοματος στις αποδειξεις δεν ξερω, ρωτηστε καλυτερα το υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ οπου θα πηγαινετε.

Γιαννης

Ως άνεργη μπορώ να καταθέσω στον ΕΟΠΥΥ τα χαρτιά;

Εικόνα Maria Oxtara

Eγω που ειμαι ανεργη και με ασφαλιζει ο ΟΑΕΔ σαν μακροχρόνια ανεργη, μπορω να καταθεσω στον ΕΟΠΥΥ τα χαρτια στο βιβλιαριο μου ή χρειαζεται να δουλεύω; 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.