Δικαιολογητικά για επιστροφή χρημάτων από θεραπείες

Εικόνα Γωγώ Προ

Καλησπερα!!!! Μηπως ξερετε τι χαρτια χρειαζεται να καταθεσουμε στο ΙΚΑ για λογοθεραπειες; Και εαν υπαρχει προβλημα που ενω ειμαι ανεργη και ασφαλισμενη στον συζυγο, στις λογοθεραπειες του παιδιου αναγραφεται το ονομα μου. Θα εχω προβλημα;

Σχόλια

Δικαιολογητικά για θεραπείες

Εικόνα Γιάννης_1970

1. Θα εχετε χαρτί, με σφραγίδες και επικύρωση με την υπογραφη του ιατρου, απο Δημοσιο Νοσοκομειο οπου θα γραφονται οι απαραιτητες λογοθεραπείες για 1 έτος. Το πρωτότυπο χαρτί το καταθέτετε καθε χρονο στο ΕΟΠΥΥ και κρατατε 12 φωτοτυπίες τις οποιες δινετε καθε μηνα μαζι με τις αποδειξεις.

2. Φωτοτυπία της 1ης σελιδας του βιβλιαριου της τραπεζας οπου φαινεται το ΙΒΑΝ, 1 φωτοτυπια για καθε μηνα.

3. Υπευθυνη Δηλωση, οχι επικυρωμενη, την οποια σας δινουν απο τον ΕΟΠΥΥ με ενα τυποποιημενο κειμενο. 

Τα υπαρχοντα υποκαταστηματα ΙΚΑ πλεον δεν δεχονται αιτησεις, ολοι πανε στο αντιστοιχο του ΕΟΠΥΥ (χαμός απο κοσμο...)

Για το θεμα του ονοματος στις αποδειξεις δεν ξερω, ρωτηστε καλυτερα το υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ οπου θα πηγαινετε.

Γιαννης

like0

Ως άνεργη μπορώ να καταθέσω στον ΕΟΠΥΥ τα χαρτιά;

Εικόνα Maria Oxtara

Eγω που ειμαι ανεργη και με ασφαλιζει ο ΟΑΕΔ σαν μακροχρόνια ανεργη, μπορω να καταθεσω στον ΕΟΠΥΥ τα χαρτια στο βιβλιαριο μου ή χρειαζεται να δουλεύω; 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.