Ευχαριστώ (τον Εκδότη του NOESI.gr Άγγελο)!

Εικόνα Angela Papastavrou
Με αυτή μου την κίνηση, με αυτό μου το σημείωμα, ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Εκδότη Άγγελο που μέσα από την ερασιτεχνική του ιδέα, το NOESI.gr, το οποίο πλέον μόνο εραστιτεχνικό δεν είναι, μου έδωσε την ευκαιρία να συλλέξω πολλές, αν μη τι όλες τις πληροφορίες, όταν πριν 6 μήνες φοβισμένη και χαμένη σε μαύρες σκέψεις έψαχνα απεγνωσμένα να μάθω τι σημαίνει ΔΑΔ/αυτισμός! Έτσι όπως μας το σέρβιραν στο Παίδων με λακωνικά λόγια, χωρίς κάποια ψυχολογική υποστήριξη λες και δεν είχαμε ψυχή ανθρώπου αλλά ρομπότ και ήμουν και υποχρεωμένη να ξέρω όλους τους ιατρικούς όρους απέξω και ανακατωτά! Μόνο σε αυτό το site γραμμένο στα Ελληνικά και με πολύ σεβασμό και μεράκι έμαθα και βοηθήθηκα πρακτικά και προπάντων ψυχικά! Επίσης ευχαριστώ, που μέχρι σήμερα με υποστηρίζετε και μου δίνετε τη δυνατότητα να εκφραστώ με όποιον τρόπο εγώ νιώθω χωρίς λογοκρισίες και με πολύ σεβασμό! Σας ευχαριστώ, που ό,τι κι αν σας ζήτησα μικρό ή μεγαλύτερο έγινε δεκτό άμεσα και με εχεμύθεια. Που δημοσιεύετε τις φωτογραφίες του μονάκριβου παιδιού μου και τις βλέπω και καμαρώνω και που επίσης δημοσιεύετε τα εσώψυχά μου σε μορφή ποιημάτων αυτούσια και με κάνετε πάλι να καμαρώνω! Σας ευχαριστώ που υπάρχετε! Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση Αγγελική Παπασταύρου

Σχόλια

Να τι είναι το "Νόηση"...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Καλή μας Αντζελα, να τι είναι λοιπόν το "Νόηση"! Σήμερα, μπήκα για μια ακόμα φορά στο site και παρατήρησα στο shoutbox την διεύθυνση που δίνεις για ενημέρωση σε θέματα αυτισμού κ.ά. Έκανα κλικ και βρήκα 2 πολύ - για μένα - ενδιαφέροντα άρθρα για την εγκεφαλική παράλυση (εκδηλώσεις και θεραπευτική υπερβολή στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση). 'Αντζελά μου, νοιώθω την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για την παράθεση της σελίδας αυτής. Ειλικρινά με βοήθησε - όπως με είχαν βοηθήσει και κάποια άλλα πράγματα της καλής μου φίλης Κατερίνας Ζαρίφης (Instituto Fay, "Βαρέα Μέταλλα"), όπως με συγκίνησε το "βιολόγιο" της αξιοθαύμαστης κ. Λυγερής, το υπέροχο ποίημα της καλής μας Ολγας από την Κύπρο "Το παιδί του Ουρανού το εκλεκτό!", τα συγκινητικά βιολόγια της Στεφανίας "Στη Ρώμη που πληγώναμε", και της Μairipapa "Tο αφρικανάκι της ζωής μoυ". Ειλικρινά με την διεύθυνσή σου αυτή (specialeducation.gr) και τα 2 αυτά άρθρα (που προαναφέρω), κατάλαβα μετά από 9 χρόνια τι πιθανά να προκάλεσε την αδιάγνωστη μέχρι στιγμής ψυχοκινητική καθυστέρηση του γιου μου! Να λοιπόν τι είναι το "Νόηση": ενημέρωση, συμπαράσταση, συμμερισμός, αγάπη, σεβασμός, προβολή θεμάτων, άνθρωποι! Καλή συνέχεια σε όλους μας Μαίρη Βελλή
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.