Μετά από 5 μήνες ήθελα να μοιραστώ τα νέα μας

Εικόνα Michele Pan
Μετά από 5 μήνες ήθελα να μοιραστώ τα νέα μας. Καταρχήν από το σχολείο λένε τα καλύτερα για τον μικρό. Για την άψογη συμπεριφορά του πόσο αγαπητός και έξυπνος είναι. Παίζει με τα άλλα παιδιά αλλά και λίγο μόνος του επικοινωνεί και συνεννοείται μια χαρά. Κάνει όλες του τις εργασίες, όταν ρώτησα αν χρειάζεται επαναφοιτηση ή παράλληλη στήριξη μου είπαν ότι επαναφοιτηση σε καμία περίπτωση γιατί δεν έχει κάτι άλλο να πάρει από το νηπιαγωγείο και εκτός αυτού είναι ο καλύτερος μαθητής με διαφορά με φοβερή εν συναίσθηση!!!
Καρδούλα Σημαντικά νέα, πέντε μήνες μετά! Τα βιολόγια στο NOESI.gr είναι προσωπικές εμπειρίες. Συμπληρώνουν την επιστημονική τεκμηριωμένη γνώση, που βρίσκεται στους Οδηγούς.

Αυτισμός σε παιδί 3 ετών

Εικόνα Michele Pan

Καλησπέρα. Διαβάζω αρκετό καιρό μηνύματα και απορίες πολλών ανθρώπων. Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν. Έχω ένα γιο 3 χρονών και 2 μηνών. Όλα άρχισαν λίγο πριν κλείσει τα 2 η παιδίατρος του μας είπε ότι τον βρίσκει λίγο ανώριμο για την ηλικία του και ότι θα ήθελε να τον δει κάποιος αναπτυξιολογος Μετά από 3 μήνες πήγαμε σε αναπτυξιολογο η οποία μας είπε ότι είναι πίσω στην ομιλία αλλά δεν είναι αυτισμός.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.