Όταν έχεις 2 διαφορετικές γνώμες ειδικών

Εικόνα νικη ζωη
Καλημέρα!!! Έχω ξαναγράψει στο φόρουμ σας. Έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 3 ετών που ίσα - ίσα που ακουμπάει το φάσμα του αυτισμού... Αν τη δει κάποιος δεν καταλαβαίνει τίποτα πέρα από το ότι δεν μιλάει καθαρά. Είχαμε ξεκινήσει να πηγαίνουμε σε παιδοψυχίατρο. Με τα πολλά μας είχε δώσει διάγνωση άτυπου αυτισμού, που εστιάζεται στην επικοινωνία, η οποία παιδοψυχίατρος μας είχε πςι ότι δυσκολεύτηκε παρα πολύ για να καταλάβει αν και τι συμβαίνει...

Αυτισμός

Εικόνα νικη ζωη
Καλημέρα!!! Έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών το οποίο ίσα - ίσα που ακουμπάει το φάσμα του αυτισμού. Το καλό είναι ότι την πήγα σε παιδοψυχίατρο, απλώς για το πείσμα που έχει και τελικά μετά από 4 μήνες μας είπαν για τον αυτισμό...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.