Βρέφος 3 μηνών δεν αντιδρά

Εικόνα Aliki Christou

Καλησπέρα σας, έχω μια κορούλα 3 μηνών και βλέπω ότι δεν αντιδρά σε ερεθίσματα, όπως να με κοιτάξει, να χαμογελάσει, να κοιτάξει αντικείμενα με κλίση 180°. Μιας και είναι τον δεύτερο παιδί μου από την αρχή είδα μια διαφορετικοτητα. Ένα βλέμμα απαθές, πολλές φορές να κοιτάζει ψηλά η δεξιά σταθερά. Κάναμε ακουόγραμμα, είδαμε τα ματάκια, όλα καλά. Πήγαμε σε παιδονευρολόγο μας βάζει σε μια σειρά από εξετάσεις, μαγνητική, αιματολογική, υγρό από την σπονδυλική στήλη... είχα κάνει καρυοτυπο στην εγκυμοσύνη και το πήρε και αυτο. Αλλά δεν μου είπε τι εχει... κάτι νευρολογικο που δεν ξερω τι...

Αισθάνομαι ότι έφαγα μια σφαλιάρα και δεν μπορώ να συνέλθω! Είμαστε επαρχία και ψάχνω να την φέρω Αθήνα σε παιδονευρολογο (ενημέρωση: Γενετικό ή νευρομεταβολικό σύνδρομο). 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περάσει κάποιος κάτι ανάλογο, να με συμβουλέψει τι να κάνω. Υποτίθεται είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, με άριστες εξετάσεις, άριστο  προγεννητικό ελεγχο...τι έγινε τώρα, τι έκανα λάθος;;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.