Για τα αδέλφια των παιδιών με ΔΑΔ

Εικόνα irene sin
Αν καποιος γνωριζει να με κατευθηνε για Ομάδες η στήριξη των τυπικως αναπτυσσόμενων παιδιων που εχουν αδελφια στο φασμα. Έχω μια κορη στα 10 που μεγαλωνει διπλα στον αυτιστικο αδελφο της και θα ηθελα να την βοηθησω και αυτην να το αντιμετωπισει. Αποροφημενοι οπως ειμαστε ολοι οι γονεις με τα παιδακια μας που πασχουν και απαιτουν πολυ απο τον χρονο μας, ξεχναμε τα αδελφια τους που εχουν πολλες φορες να κανουν με σχολειο, φιλους, εφηβεια κ.λ.π και με το οικογενειακο αυτο θεμα.

Καλως σας βρηκα!! Θα εκτιμουσα την πολυτιμη βοηθεια σας!!

Εικόνα irene sin
Καλησπερα σε ολους!!!! Ειμαι μητερα ενος υπεροχου αγοριου 8 ετων με διαγνωση αυτισμου.δουλευουμε απο 1.5 ετων, εχουμε δοκιμασει πολλες παρεμβασεις (συμπεριφορισμος, Β12, υπερβαρικο, νευροαναδραση, βλαστοκυτταρα, ιπποθεραπεια, κολυμβηση,και πολυ προσφατα θεατρικη αγωγη - τα 3 τελευταια περισσοτερο σαν αναψυχη και σαφως λιγοτερο ως θεραπεια-). Το παιδι παει καλα σε γενικες γραμμες , παει σε κεντρο κανει μαθηματα στο σπιτι και πηγαινει στην πρωτη δημοτικου δημοσιου σχολειου με ιδιωτικη παραλληλη στηριξη.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.