Οδηγός Καλής Συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων

Εικόνα NOESI.gr

Μια ευγενική συνεισφορά του Συνηγόρου του Πολίτη στην οργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης. Μπορείτε να τον εκτυπώσετε ή να τον διαβάσετε ως ηλεκτρονικό βιβλίο.

Να θυμάστε: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης του κράτους και υπηρετούν το λαό· οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα» (Άρθρο 103 παρ. 1 Συντάγματος)

  • Ο Οδηγός Καλής Συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων είναι σήμα πορείας για τους δημοσίους υπαλλήλους στις καθημερινές συναλλαγές τους με τους πολίτες, προβάλλοντας το πρότυπο για τη νομικά και ηθικά ορθή συμπεριφορά και τις θεμελιώδεις αρχές διοικητικής δράσης.

  • Ο Οδηγός υπενθυμίζει στους λειτουργούς της δημόσιας διοίκησης τις αξίες που στηρίζουν την επίτευξη κάθε αποτελέσματος της διοίκησης.

  • Με την τήρηση των αρχών Καλής Συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων (Ορθής Διοικητικής Συμπεριφοράς) αναδεικνύονται τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα συμπεριφοράς.

Εφώφυλλο Οδηγού Καλής Συμπεριφοράς Δημοσίων Υπαλλήλων

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.