Down και πρόβλημα ακοής

Εικόνα Dimi Bor

Αγαπητοί συνοδοιπόροι, το μωράκι (25 ημερών) με σύνδρομο Down φαίνεται να μην αντιδρά στους ήχους. Αντίθετα έχει πολύ καλή βλεμματική επαφή. Σας έχει τύχει; Δεν ακούει; Δεν αντιδρά; στην πρώτη εξέταση ωτοακουστικων εκπομπών τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και θα ξανά κάνουμε πάλι σε 20 μέρες.

Πάνω που είχαμε αρχίσει να αποδεχόμαστε το σύνδρομο έχουμε πέσει πάλι στην κόλαση... Και αν δεν ακούει;

Σχόλια

Πρόβλημα ακοής

Εικόνα Αλεξάνδρα

Αν οντως υπαρχει προβλημα ακοης, να ξερεις οτι αντιμετωπιζεται. Και οσο νωριτερα το ανακαλυψει κανεις τοσο καλυτερα. Στο λεω εγω που εφτασε τριων χρονων το παιδι μου για να διαγνωστει η βαρηκοια της, παρολο που την παρακολουθουσαν διαφοροι γιατροι απο μηνων. Σας ειπαν για ακουστικα προκλητα δυναμικα; Αυτη η εξεταση δειχνει στα σιγουρα αν υπαρχει προβλημα και σε ποιον βαθμο. Αν χρειαστεις οτιδηποτε στειλε μου προσωπικο μηνυμα.

like0

Ευχαριστω

Εικόνα Dimi Bor

Ευχαριστω. Δεν μας ειπαν ακομα κατι. Θα το εχω υποψη και αν χρειαστει θα σε ενοχλησω παλι..

like0

Κοχλιακό εμφύτευμα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Τα κοχλιακά εμφυτεύματα, από όσο γνωρίζω, επίσης αντιμετωπίζουν θεαματικά τα προβλήματα ακοής, αν υπάρχουν σε πολύ μικρά παιδιά.

Δείτε περισσότερα για το θέμα: 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.