Πληρωθήκαμε... ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Εικόνα Fofo

Επιτέλους, στις 28/4 πληρωθηκαμε ένα μηνα συνεδριων. Το προγραμμα του ΕΟΠΥΥ λειτουργει και πλεον προχωρουν στις πληρωμες. 

Σχόλια

Δηλαδή μέχρι ποιον μήνα;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Καλό νέο! Δηλαδή μέχρι ποιον μήνα έχετε πληρωθεί;

like0

Πληρωθήκαμε τον Μάρτιο

Εικόνα Fofo

Πληρωθήκαμε τον Μάρτιο 2017, γιατί εμείς είχαμε κάνει το λάθος να καταθέσουμε τις αποδείξεις μέχρι τον Φεβρουάριο στο ΙΚΑ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν σε κούτες. Όποτε πρέπει να αρχειοθετηθούν και μέτά να πληρωθούν. 

Παντως η υπάλληλος του ΕΟΠΥΥ μας είπε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές

Θεωρώ ότι θα πληρωθούν τα παλαιά αιτήματα , απλά χρειαζεται χρόνος για να αρχειοθετηθούν. 

like0

Τι ταμείο είστε;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Τι Ταμείο έχετε κ. Fofo; Προ ΕΟΠΥΥ τι ταμείο δηλαδή είχατε; ΟΑΕΕ μήπως; Ρωτώ γιατί έχουμε μία βάσιμη υποψία ότι παίζει ρόλο. Το ΙΚΑ φαίνεται να μένει τελευταίο.

like0

Tαμείο ΙΚΑ

Εικόνα Fofo

Είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ.

like0

Ευχαριστούμε!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες και την άμεση επικοινωνία! Μακάρι να προχωρά η διαδικασία! Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, μήπως κι άλλοι γονείς αναφέρουν ότι έγιναν πληρωμές από ΕΟΠΥΥ. 

like0

ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εικόνα Efthymis

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο νέο και από τον ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής για να μας ενημερώσει αν πληρώνει για λογοθεραπείες;

like0

Θα κοιτάξω αύριο στην τράπεζα

Εικόνα Γιάννης_1970

Θα κοιταξω αυριο στην τραπεζα αν απο ΕΟΠΥΥ (πρωην ΙΚΑ) ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ εχουν μπει λεφτα....

like0

+1 από ΕΟΠΥΥ ΣΕΡΡΩΝ

Εικόνα Ντίνα

Μου είχαν καθυστερήσει το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο 2016 και φυσικά όλους τους μήνες του 17.. Χθες είδα ότι είχε μπει ένας μήνας (ΕΟΠΠΥ από Σέρρες).. Προφανώς γίνεται εκκαθάριση του 2016 γιατί σε άλλους γονείς που δεν είχαν υπόλοιπο από πέρυσι δεν έβαλαν τίποτε.

like0

Ο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ακόμα τίποτα

Εικόνα Γιάννης_1970

To Υποκατάσταστημα του ΕΟΠΥΥ στην Αγ. Παρασκευή ακόμα τίποτα.

like0

Πληρωμές (χωρίς χρονολογική σειρά)

Εικόνα Fofo

Από την εμπειρεία  (τουλάχιστον για τους ασφαλισμένους που προέχονται από ΙΚΑ και για τις απόδείξεις που είχαν κατατεθεί στο ΙΚΑ), δεν υπάρχει χρονολογική σείρα στην τακτοποίηση πληρωμών. 

Ότι μπορεί να αρχειοθετηθεί (απο τις ατελείωτες κούτες), και πρωτοκοληθεί πληρώνεται. 

Φαντάζομαι όμως ότι σιγά σιγά θα πληρωθούν όλα. Το σημαντικότερο πρόβλημα που είχαν ήταν το ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο λύθηκε.

like0

ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής και Αχαρνών

Εικόνα Θανάσης

Ο ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ΑΧΑΡΝΩΝ ειναι επιοικως οι πιο απαραδεκτοι. Αντι να βαζουν υπαλληλους να πληρωθει ο κοσμος μας ειρωνευονται. Σε ευχαριστουμε κ. Μπερσιμη.

like0

Θανάση θα συμφωνήσω

Εικόνα Τέρψη

Θανάση, θα συμφωνήσω μαζί σου. ΑΧΑΡΝΩΝ καταθέτω κι είναι άστα να πάνε.

like0

Καταγγελίες στο Συνήγορο του Πολίτη σχετικά με τις πληρωμές

Εικόνα Μπέτη Ντούνη

Εγώ έχω να πληρωθώ από τον Σεπτέμβριο του 2016. Έκανα καταγγελία μέσω του Συνηγόρου του Πολίτη για τον ΕΟΠΥΥ της Αχαρνών και μου ήρθε μια επίσημη αόριστη απάντηση πως δεν υπάρχει προσωπικό, δεν έχει φτιαχτεί το ηλεκτρονικό σύστημα και πως σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση και οι γονείς θα γλιτώσουν τα έξοδα. Με άλλα λόγια δικαιολογίες...Και εγώ για στάση πληρωμών το βλέπω...

like0

ΕΟΠΥΥ Αγ. Παρασκευής (πληρώνει τον 06/2016)

Εικόνα Γιάννης_1970

Στον ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ χτες ρωτησα την υπαλληλο και μου ειπε οτι πληρωνεται ο Ιουνιος του 2016 τωρα. 

Υποθετω εννοουσε αυτους που ηταν ΕΟΠΥΥ πριν την μεταφορά των ασφαλισμενων ΙΚΑ εκει.

like0

Δεν ξέρω τί γίνεται πλέον..

Εικόνα Ντίνα

Δεν ξέρω τί γίνεται πλέον.. Όπως έχω αναφέρει ανήκω στον ΕΟΠΥΥ Σερρών και μου χρωστούσε το ΙΚΑ Νοέμβριο και Δεκέμβριο, σε αντίθεση με άλλους γονείς που είχαν πληρωθεί όλο το 2016. Την προηγούμενη εβδομάδα πληρώθηκα ένα μήνα και θεώρησα ότι γίνεται εκκαθάριση του 2016 αλλά τελικά σε άλλους γονείς έβαλαν χθες τον Ιανουάριο του 17.. Δεν ξέρω πού να απευθυνθώ πλέον...

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.