Υπάρχουν γονείς που έχουν δώσει Neuroprotek στο παιδι τους;

Εικόνα A+K=X

Μήπως υπάρχουν γονείς που έχουν δώσει στο παιδί τους με αυτισμό, το Neuroprotek; Είδατε βελτίωση; Ο γιος μου 3μιση ετών ανήκει στο φάσμα.

Σχόλια

Δείτε τη σελίδα για το NeuroProtek

Εικόνα NOESI.gr

Δείτε τη σελίδα:

Εκεί θα βρείτε αρκετούς γονείς που συζητούν για το σκεύασμα - αφού το έδωσαν στα παιδιά τους.

like1

Δίνω το Neuroprotek καθώς και Felinic acid και βιταμίνη D

Εικόνα Θοδωρής Theochim

Δίνω το Neuroprotek καθώς και Felinic acid και βιταμίνη D από τον Ιούνιο του 2018. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά, αυξημένη βλεμματική και υπάρχει επιτέλους προσπάθεια κοινωνικοποίησης. Στο παιδικό σταθμό μου είπαν συγκεκριμένο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα χρήσης ότι το παιδί ήταν σαν να "ξύπνησε". Πλέον γυρνούσε στο όνομα σε όλους... Ο υιός μου είναι 3,5 ετών και τον παρακολουθεί και ο κος Θεοχαρίδης τον οποίο είχαμε την τύχη και συναντήσαμε Αθήνα. Κάνουμε ταυτόχρονα εργοθεραπείες και λογοθεραπείες. Τώρα που σας γράφω κάνει χρήση του γιο-γιο με πολύ μεγάλη χαρά...

Το Neuroprotek κ.λπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ αλλά διατροφή.

like0

Αν είναι εύκολο περισσότερες πληροφορίες για το Neuroprotek

Εικόνα Σταύρος

Καλημέρα σας, ήθελα αν είναι εύκολο κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το Neuroprotek, καθώς ο γιος μας είναι στην ίδια ηλικία με τον δικό σας και ψάχνουμε και άλλες λύσεις πλέον των εργο/λογο θεραπειών που κάνει .

1) Ο κ. Θεοχαρίδης, που παρακολουθεί το παιδί σας έχει ιατρείο στην Αθήνα;

2) Το σκεύασμα, θα πρέπει το παιδί να το παίρνει εφόρου ζωής;

3) Είδατε κάποιες παρενέργειες από τη λήψη του? Ρωτάω γιατί κάποτε είχα διαβάσει για υπερκινητικότητα, εκνευρισμό κλπ

4) Ακολουθείτε και κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα διατροφής ή το παιδί σας τρώει κανονικά;

Ευχαριστώ

like0

Neuroprotek / Θεοχαρίδης

Εικόνα Θοδωρής Theochim

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση... 

1) Δεν έχει... ως επισκέπτης καμιά φορά έρχεται Αθήνα. Το παιδί το παρακολουθούμε οι γονείς οι θεραπευτές και ο παιδίατρος. Κάθε μήνα στέλνω Report στον κο Θεοχαρίδη γιατί είμαστε επίσημα στο πρόγραμμα παρακολούθησης του,

2) Όχι.... Εξαρτάται τη περίπτωση το πόσο

3)Όχι ... Κάναμε ένα σωρό εξετάσεις για αλλεργίες και για την μετάλλαξη HTMFR 

4) Από την στιγμή που δεν έχει αλλεργίες το παιδί όχι όλα κανονικά

Επικοινωνήστε με τον Θεοχαρίδη στην φόρμα που υπάρχει στο http://www.mastcellmaster.com/

like0

Τι είναι η μετάλλαξη HTMFR

Εικόνα Σταύρος

, Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Ένα τελευταίο ερώτημα:

  • Τι είναι η μετάλλαξη HTMFR και τι εξέταση απαιτείται (π.χ. αιμοληψία);

Ρωτάω γιατί θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις στο παιδί, αν είναι να συμπεριλάβουμε και τη συγκεκριμένη.

like0

Το HTMFR έχει να κάνει με γονιδιακή μετάλλαξη

Εικόνα Θοδωρής Theochim

Το HTMFR έχει να κανει με γονιδιακή μετάλλαξη και φαινεται αν μπορει να μεταβολισει το παιδι το φολικο οξύ. Γράφεται κανονικα μεσω ΕΟΠΥΥ. Αν πχ ειναι εταιροζυγωτος οπως ο υιος μου τοτε παιρνουμε φελινικο οξυ αντι για φολικό. Αν επικονωνήσετε με κο Θεοχαρίδη θα σας στείλει πλήρη κατάλογο εξετασεων. 

like0

Neuroprotek, σκέφτομαι να το ξεκινήσω

Εικόνα Evi

Σκεφτομαι να το ξεκινησω, διαβασα εμπειριες και δεν κρυβω την αισιοδιοξια μου σας βοηθησε; Σε ποσο καιρο;

like0

Neuroprotek αποτελέσματα στο παιδί μου

Εικόνα Ίριδα Λιλ

Θα σας γράψω τη δική μας εμπειρία με το Neuroprotek. Όταν η μικρή μου έκλεισε τα 2 της χρόνια, ήταν φανερά πολλά συμπτώματα του φάσματος του αυτισμού.. ισχνή βλεμματική επαφή, λίγες λεξουλες, προβληματική κοινωνικότητα κ στοιχεία επιληψίας, όπως"αφαιρέσεις", το να κολλάει το βλέμμα σε ένα σημείο στον ορίζοντα σχεδόν καθημερινά.. κ τότε της ξεκίνησα το σκεύασμα.. αρχικά 1 χάπι low ph, και μετά από 1,5 μήνα 2 χάπια ημερησίως. Στους 3 μήνες πήρα το κανονικό σκεύασμα. 

Μέσα σε 3 ημέρες από το πρώτο χάπι, το παιδί μου με κοίταξε ουσιαστικά. Δε θα ξεχάσω εκείνη τη μέρα. Γύρισα από τη δουλειά, άνοιξα την πόρτα κ ήρθε κ σχεδόν κόλλησε το προσωπάκι της στο δικό μου, μου χαμογελούσε και έπαιζε με τις τούφες από τα μαλλιά μου... δάκρυσα, ήταν η πρώτη φορά...

Σταδιακά αυξάνονταν το λεξιλόγιο της και μετά από 5,5 μήνες χρήσης, έκανε κ προτάσεις.Στον παιδικό σταθμό, μου ανέφεραν ότι είναι πλέον ένα άλλο παιδί.. Επιπρόσθετα, σταμάτησαν οι "αφαιρέσεις" της.

Στο κομμάτι της αλληλεπίδρασης, είναι απόλαυση με τους οικείους. Με τους αγνωστους, φοβάται και δε θέλει πολλά πολλά. Είδα όμως βελτίωση και σε αυτόν τον τομέα.

Φυσικά, δεν εξαφανίστηκε ο ήπιος αυτισμός της. Όμως μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μας έδωσε τέτοια ώθηση, που πραγματοποιήσαμε θεαματική βελτίωση, σε σημείο που κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει την ιδιαιτερότητα της.

Φυσικά προβληματίζομαι για το χρονικό διάστημα χρήσης, το έχω διακόψει ελάχιστα και είδα χειροτέρευση. Επίσης, διαβάζω για το Vlastokit extra, και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Στη δική μας περίπτωση το Neuroprotek δεν είχε παρενέργειες καθόλου στη συμπεριφορά. Κατάλαβα όμως ότι πρέπει να τηρούνται οι αναλογίες βάσει κιλών. Μια φορά της έδωσα 3 χάπια και είχε υπερδιέγερση κ υπερκινητικότητα.

Αυτό που με στεναχωρεί πολύ, είναι το γεγονός ότι, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου εδράζονται όλοι οι κορυφαίοι παιδονευρολόγοι της Βορείου Ελλάδας, δεν το αναγνωρίζουν. Έχω πάει στους 3 επώνυμους, τους ενημερώνω σχετικά και δυσανασχετούν, ή μένουν αδιάφοροι. Τα αποδίδουν τα θετικά όλα στην ανάπτυξη, χωρίς να θεωρούν ότι είναι βλαπτικά τα συμπληρώματα διατροφής, με συστάσεις για προσοχή στις αλλεργίες, ή στις αλληλεπιδράσεις με φάρμακα.. και δε βρίσκω κάποιον επιστήμονα να με καθοδηγήσει.. θα πρέπει μάλλον να απευθυνθώ στον καθηγητή Θεοχαρίδη..

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.