Neuroprotek και αποτελέσματα, το συστήνετε;

Εικόνα Γιάννης Μυκ.

Καλησπέρα σας, εχω διαβάσει αρκετά μέσα απο την σελίδα για το συγκεκριμένο σκεύασμα (Neuroprotek). Εχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε που πρωτοκυκλοφόρησε και σίγουρα θα το έχετε δοκιμάσει αρκετοι γονείς στα παιδάκια σας. Εχω ένα παιδί που κοντεύει τα 3 και θα ήθελα να μου πείτε τελικά αν το συστήνετε και κατα πόσο είδατε αποτελέσματα.

Σίγουρα, κάθε παιδί είναι διαφορετικό και δεν μπορώ να το αξιολογήσω, αλλά κάθε εμπειρία είναι σημαντική. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Εμείς παίρνουμε Neuroprotek από τα τέλη Μαρτίου

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Λοιπόν, εμείς το παιρνουμε από τέλη Μαρτίου. Το μαιο γίναμε 5 χρόνων. Στην αρχή αυτό με τις χαμηλές φαινόλες LP και μετά ένα μήνα το κανονικό.

Στην περίπτωση μας δεν έχει ιδιαίτερα αισθητά αποτελέσματα.

Ίσως βοηθήθηκε λίγο στη συγκέντρωση. Στην αρχή είχε λίγο διαταραχή στον ύπνο, αν και μικρή τα παρουσίαζε αυτά. 

Δεν ξέρω πόσο καιρό χρειάζεται να δείξει κάτι.

Σε φίλους το παιδάκι είπε κάποιες λεξούλες, μετά τρίμηνο αλλά μπορεί να ήταν και η ώρα του.

Από την άλλη δεν είναι κακό στον οργανισμό, οπότε δοκιμάστε το για κάποιο καιρό και βλέπετε.

Δεν μπορώ να πω όμως για θαυματουργική επίδραση. Μην περιμένετε πολλά.

like0

Έδωσα το σκεύασμα (Neuroprotek LP) για 9 μήνες

Εικόνα Ελευθερια Δημητρελη

Εχω δυο παιδια 12,6 και 7 ετων εδωσα το σκευασμα Neuroprotek LP για 9 μηνες και ειδα αρκετα αποτελεσματα  στον μεγαλο μου γιο εδινα 5 χαπια την ημερα και στον μικρο μου 1 λογω κιλων. Δίνεις * για καθε 10 κιλα βαρους. Για ενα τριμηνο τωρα που εχω διακοψει την θεραπεια τους ειναι ιδιαιτερα υπερκινητικα αλλα λογο υπερβολικου κοστους εχω αντικαταστησει το σκευασμα με αλλο το Vlastokit Extra. Me αυτό τους δινω 1 χαπι την ημερα και στις 11 αυγουστου στους 2,5 μηνες απο την εναρξη χορηγησης του ο μικρος μου εκοψε την πανα και αυξησε το λεξιλογιο του. Ο μεγαλος μου σταματησε να κανει στερεοτυπες κινησεις. Το μηνα Neuroprotek LP ηθελα 3 κουτια για 2 παιδια, 180 ευρω τον μηνα ενω με το Vlastokit extra, 60 ευρω τον μηνα για 2 παιδια. 

(*) Σημείωση από το NOESI.gr: Αναφέρεται συγκεκριμένη δοσολογία ανάλογα με το βάρος. Η δοσολογία έχει αφαιρεθεί. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

like1

Ποιος σας τα πρότεινε;

Εικόνα Ρουμπίνη Βρυώνη

Ποιος σας τα πρότεινε; Επειδή ενδιαφέρομαι αν μπορώ να τα δώσω στην κόρη μου μπορείτε να μου στέλνετε το όνομα κάποιου γιατρού που μπορώ να απευθυνθώ; Ευχαριστώ.

like1

Ποιος το πρότεινε;

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Ποιος πρότεινε το Vlastokit?

like1

Vlastokit Extra vs Neutoprotek LP 60

Εικόνα Ελευθερια Δημητρελη

VLASTOKIT EXTRA της MACROLIFE το χρησιμοποιω εδω και 6 μηνες στα δυο παιδιαμου. Ο μικρος μου ειναι 7 ετων και εχει διαγνωστει με αναπτυξιακες διαταραχες και αναπηρια 82% και ο μεγαλος μου σχεδον 13 ετων με σοβαρο αυτισμο και ποσοστο αναπηριας 80%. Εχω την χαρα λοιπον να σας ανακοινωσω με χαρα οτι η προοδος τους σε επιπεδο αναπτυξης σωματικης ειναι απολυτως φυσιολογικη, οι αιματολογικες τους αψογες, νοητικα προοδευουν ο μεγαλος μου φετος πηγαινει στο ΕΕΕΕΚ στο τμημα Υδραυλικων και εκδηλωνει μεγαλο ενδιαφερον για το μαθημα και απο την δευτερη μερα εκανε και φιλιες με παιδακια. Ο μικρος μου εκει που ελεγε λιγες λεξεις μας εχει ζαλισει με την πολυλογια του και πιανω τον εαυτο μου να ξεχναει οτι πριν απο 1 χρονο δεν ελεγε ουτε κουβεντα. Για τον μεγαλο μου ειμαι πιο υπομονετικη διοτι εχει και επιλεκτικη αλαλια που ομως τωρα μερα -μερα την ξεπερναει και μιλαει κοιταζωντας τους γειτονες και μαλιστα χωρις δικη μου προτροπη. Βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας! Το σκευασμα ειναι απολυτως φυτικο και καταλληλο για ολη την οικογενεια . Εκτος του οτι ειναι καταλληλο για τα παιδια ειναι και για εμας καθοτι βοηθαει στην αναγγενηση των κυτταρων. Βρειτε το στο διαδικτυο στην σελιδα της MACROLIFE.

like1

Vlastokit Extra

Εικόνα Kxa Mar1

Θα ήθελα σας παρακαλώ πληροφοριες για το Vlastokit Extra. Εχει καποιοες παρενέργειες; Στο λόγο βοήθησε το παιδί;

Ευχαριστώ

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.