Δύο γραμμές στην παλάμη

Εικόνα Marcella
Να 'μαι πάλι με καινούριες ανησυχίες αυτή τη φορά. Επισκεφθήκαμε σήμερα γενετίστρια λόγω μικροκεφαλίας και μας είπε ότι η μικρή έχει 3 γραμμές στην μία παλάμη, το οποίο είναι φυσιολογικό και 2 γραμμές στην άλλη. Την κοίταξε γενικότερα για οποιοδήποτε συνδρομικό χαρακτηριστικό αλλά ήταν όλα φυσιολογικά (εκτός του ενός χεριού).

Γνωρίζει το περιβάλλον σας για την κατάσταση του παιδιού σας;

Εικόνα Marcella
Από τότε που ήταν η κόρη μου 4,5 μηνών, μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όσο περνούσε ο καιρός, αυτό μου γινόταν έμμονη ιδέα. Φυσικά δεν είπα τίποτα στο ευρύτερο περιβάλλον, παρά μόνο στην οικογένεια, για να μη στιγματιστεί άδικα το παιδί.

Μετά από επίσκεψη σε αναπτυξιολόγο

Εικόνα Marcella
Γεια σας! Όπως σας είχα γράψει στο προηγούμενο βιολόγιο "Aνησυχία για αυτισμό" επισκεφθήκαμε σήμερα αναπτυξιολόγο και σε συνεργασία με εργοθεραπεύτρια και λογοθεραπεύτρια, μας είπαν τα εξής:

Ανησυχία για αυτισμό

Εικόνα Marcella
Γεια σας! Διαβάζω τα βιολόγιά σας και εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα παιδάκια σας. Σας γράφω για την κόρή μου, 15 μηνών, η οποία έχει κάνει πολλές εξετάσεις, λόγω μικρής περιμέτρου κεφαλής και ύψους και βάρους, αλλά όλα έχουν βγει φυσιολογικά.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.