Κύπρος (Δημόσια)

Εικόνα NOESI.gr

Παρακάτω θα βρείτε τα Ν.Π.Δ.Δ. – Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Δημόσιος Τομέας) που έχουν παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr. 

ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

① Διάγνωση ② Πρώιμη ❸ Κέντρα ❹ Ελ. χρόνος ❺ Στέγες ❻ Λοιπά

Το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου λειτουργεί από το 1983, στη Λευκωσία, δαπάνη της Κυπριακής κυβέρνη­σης (ΝΠΔΔ). Αποτελεί δωρεά του ζεύγους Στέλιου και Έλλης Ιωάννου, στη μνήμη του γιου τους Χρίστου. Σήμερα, εξυ­πηρετεί 200 άτομα, ηλικίας άνω των 18 ετών, με μέτρια και ελαφρά νοητική υστέρηση.

www.noesi.gr/pronoise/ioannoufoundation

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ AMEA - νέα παρουσίαση!

① Διάγνωση ② Πρώιμη ③ Κέντρα ④ Ελ. χρόνος ⑤ Στέγες ❻ Λοιπά

Το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες ιδρύθηκε το 2009, Λευκωσία, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού στη Κύπρο για θέματα που αφορούν τα Σχέδια Κοινωνικών Παροχών, τα σχετικά έντυπα αιτήσεων, τη νομοθεσία που διέπει τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες και άλλα στοιχεία. Υπάγεται διοικητικά στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με αποστολή την προώθηση της κοινωνικής προστασίας, κοινωνικής ενσωμάτωσης και απασχόλησης των ατόμων με αναπηρίες και όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες και η δημιουργία νέων προοπτικών για την κοινωνική ενσωμάτωση τους, μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού, συντονισμού και υλοποίησης μεταρρυθμιστικών δράσεων.

www.noesi.gr/pronoise/tmima-koinonikis-ensomatosis-amea

Γνωρίζετε άλλο Φορέα ή άλλη Δομή; Σε περίπτωση που μπορείτε να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες για Φορείς ή Δομές που δεν παρουσιάζονται σε αυτή την ενότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα επικοινωνίας.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.